Με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την υποψηφιότητά της για Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Καλαμάτας στις προσεχείες εσωκομματικές εκλογές η Καλαματιανή δικηγόρος Μαίρη Τσίχλη.

Να θυμίσουμε πώς οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαίου ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του κόμματος που διαθέτουν ενεργή Κάρτα Μέλους.

Όσοι δεν διαθέτουν κάρτα αλλά θέλουν να συμμετέχουν στη διαδικασία, καθώς και όσων μελών η κάρτα δεν είναι ενεργή για το έτος 2018, μπορούν να την αποκτήσουν ή να την ενεργοποιήσουν, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική σελίδα του κόμματος (www.nd.gr) ή τηλεφωνώντας στο 2109444222.

 

Η επίσημη ανακοίνωση:

Ονομάζομαι Μαίρη Τσίχλη. Είμαι 35 ετών, είμαι δικηγόρος Καλαμάτας, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ομιλώ την αγγλική, γερμανική και γαλλική γλώσσα. 
Από τα φοιτητικά μου χρόνια, ως μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών, και μέχρι σήμερα ως πολιτικοποιημένο άτομο ασχολούμαι ενεργά με τα κομματικά δρώμενα της παράταξής μας και ενδιαφέρομαι να συμβάλω με όλες τις δυνάμεις μου στην εμπέδωση των αρχών και τη διάδοση των ιδεών του κόμματός μας σε όλους τους πολίτες του Νομού Μεσσηνίας, προκειμένου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές, η παράταξή μας να κερδίσει τις εκλογές, να βγάλει τη χώρα από την ανυποληψία και να την οδηγήσει σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας. 
Οι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές της παράταξής μας της 13ης Μαΐου για την ανάδειξη των οργάνων του κόμματός μας καταδεικνύουν την ανάγκη για συσπείρωση των στελεχών μας και αποτελούν ένα μεγάλο προσκλητήριο, από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς. Παράλληλα συνιστά για μένα πρόκληση για την ενεργότερη συμβολή μου στον αγώνα αυτό της παράταξής μας. 
Γι’ αυτό με αίσθημα ευθύνης και υψηλό αγωνιστικό φρόνημα θέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας. 
Ζητώ τη στήριξη όλων των μελών και φίλων της ΝΔ υποσχόμενη ότι θα πορευθώ και θα αγωνιστώ με αφοσίωση στα ιδεώδη της παράταξής μας, με πνεύμα ενότητας και ομοψυχίας, προκειμένου να κερδίσει η παράταξή μας τις κρίσιμες επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Με αγάπη και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Η υποψήφια για τη θέση του Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Καλαμάτας

Μαίρη Αντ. Τσίχλη