• Αναζήτηση

Kάνε αυτά τα 3 πράγματα 20 λεπτά πριν κοιμηθείς!

Πέφτεις να κοιμηθείς και η υπερένταση σου χτυπάει την πόρτα. Άγχος, νεύρα, σκέψεις στριφογυρίζουν στο μυαλό σου και μαζί με αυτά και εσύ στο κρεβάτι. Τραβάς το σεντόνι, σε ενοχλεί η ζέστη και με τίποτα στον κόσμο δεν μπορείς να κοιμηθείς! Υπάρχει σωτηρία! Κάνε αυτά τα 3 πράγματα 20 λεπτά πριν κοιμηθείς και απόλαυσε έναν ξεκούραστο και γαλήνιο ύπνο που θα σε κάνει να ξυπνήσεις φρέσκια και όμορφη!

1. Κάνε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο:
Είκοσι λεπτά πριν τον ύπνο, χαμήλωσε τα φώτα στο μπάνιο, βάλε κάποια χαλαρωτική μουσική στο κινητό σου και κάνε ένα ζεστό μπάνιο. Η θερμότητα καταπραΰνει τους πόνους των μυών και ο ατμός καθαρίζει τα ιγμόρεια, απαραίτητο εάν έχεις κάποια αλλεργία που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς καλά το βράδυ. Έτσι απομακρύνονται κι όλα τα μικρόβια με αποτέλεσμα να μην αρρωσταίνεις!

2. Κάνε λίγες διατάσεις:
Μετά από το 10λεπτο χαλαρωτικό μπάνιο, πέσε στο κρεβάτι και κάνε λίγες διατάσεις, 5 λεπτά αρκούν! Με αυτόν τον τρόπο διώχνεις τους πόνους που δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς γαλήνια. Κάνε λίγα τεντώματα στα πόδια ή στο κεφάλι. Κάνε λίγο μασάζ στις περιοχές που σε πονάνε για να χαλαρώσουν. Βάλε ένα αναπαυτικό ζεστό μαξιλάρι στα σημεία εκείνα και απόλαυσε τον ύπνο σου.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: tlife.gr

Ροή Ειδήσεων