• Αναζήτηση

Ποια ζώδια θα σου πουν την αλήθεια όσο κι αν πονάει;

Κάπως έτσι το σκέφτονται ο Παρθένος κι ο Τοξότης, όταν σε κοιτούν στα μάτια και σου λένε με πάσα ειλικρίνεια, αλλά χωρίς ίχνος κακίας, το τι πραγματικά πιστεύουν.

Ο Παρθένος δεν μασάει τα λόγια του, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ για εκείνον. Ο Τοξότης από την άλλη, δεν το ψειρίζει το θέμα. Ότι βλέπει, εκείνο λέει. Κανείς από τους δυο τους, δεν έχει τακτ, αλλά κανείς από τους δυο επίσης, δε θεωρεί το τακτ απαραίτητο συστατικό των ανθρωπίνων σχέσεων.

Απεναντίας, στηρίζονται στα γεγονότα, την ίδια την αλήθεια της πραγματικότητας και απεχθάνονται αμφότεροι το ψέμα. Στο τέλος της ημέρας, η ερώτηση των 1000 δολαρίων είναι μια και επιστρέφει πίσω σε εσένα: προτιμάς ένα όμορφο ψέμα ή την πλήρη αλήθεια από αυτόν που έχεις απέναντί σου; Κι αν η απάντηση είναι μεσοβέζικη, δηλαδή προτιμώ την αλήθεια, αλλά δεν είναι ανάγκη να με βουρδουλίζεις με αυτήν, τότε, απευθύνεσαι στα λάθος ζώδια!!!

Παρθένος και Τοξότης, έχουν πάντα τίμιες προθέσεις κι ουδέποτε θα θελήσουν να σε πληγώσουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά μην περιμένεις να στολίσουν και τα λόγια τους, όταν τους απευθύνεις ερώτηση. Αν δεν σου αρέσει αυτό το στιλ, μάλλον θα τους κρίνεις σκληρά, εκείνοι όμως να θυμάσαι ότι δεν κρίνουν, απλά λένε την αλήθεια τους, όπως την βλέπουν…

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Ροή Ειδήσεων