• Αναζήτηση

Το συγκινητικό αντίο του Αντώνη Κανάκη στον Γιώργο Μπαλταδώρο! (video)

Όλη η Ελλάδα θρηνεί για τον άδικο χαμό του Σμηναγού, Γιώργου Μπαλταδώρου!

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας, ωστόσο η πτώση με το Mirage 2000-5 αποδείχθηκε μοιραία μετά από συντριβή στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου. Στην περιοχή βρέθηκαν συντρίμμια, η κάσκα του, η μικρή σωστική λέμβος, το κιτ επιβίωσης, ενώ μία ημέρα αργότερα βρέθηκε και η σορός του άτυχου άντρα. Διαβάστε παρακάτω….

Η κηδεία του «αετού του Αιγαίου» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Καρδίτσα, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπως ήταν η επιθυμία του! Φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και γνωστοί βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετίσουν τον Γιώργο Μπαλταδώρο.

Στην επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός, ενώ εμφανής ήταν η συναισθηματική του φόρτιση.

«Από τη μία δεν χρειάζεται να πούμε κάτι, αλλά από την άλλη χρειάζεται και παραχρειάζεται. Και αναφέρομαι στον Γεώργιο Μπαλταδώρο που χάθηκε. Αυτοί οι άνθρωποι που υπηρετούν την πατρίδα με αυτόν τον τρόπο… Είναι τόσο στενάχωρο για όλους μας όταν συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα. Ακόμα και τη στιγμή που δεν έχεις καμία προσωπική γνωριμία μαζί τους, νιώθεις ότι σαν να έφυγε ένας δικός σου άνθρωπος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: youweekly.gr

Ροή Ειδήσεων