• Αναζήτηση

Το τραγούδι που απέρριψε ο Γιάννης Πλούταρχος και έγινε επιτυχία!

Ένα τραγούδι πάει και βρίσκει τον τραγουδιστή που πρέπει, πιστεύει ακράδαντα ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε ποιες τεράστιες επιτυχίες πέρασαν από τα χέρια του, αλλά τελικά κατέληξαν σε άλλους τραγουδιστές.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Θανάση Γκαραβέλα, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης ρωτήθηκε αν αισθάνεται ότι ένα τραγούδι έχει τη δυνατότητα να γίνει επιτυχία.

«Ελάχιστες φορές το ‘χω νιώσει, έχω καταλάβει δηλαδή πραγματικά ότι αυτό το κομμάτι θα γίνει μεγάλη επιτυχία», απάντησε. «Νομίζω δύο φορές πρέπει να το ‘χω νιώσει. Το πρώτο ήταν το “Αχ Κορίτσι Μου”, που ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία.»

Το δεύτερο ήταν ένα άλλο τραγούδι που τελικά δεν ερμήνευσε ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά ένας άλλος καλλιτέχνης και έγινε τεράστια επιτυχία.

«Τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην το βάλω μέσα (στο δίσκο). Τα τραγούδια πάνε και βρίσκουν τον τραγουδιστή και όχι ο τραγουδιστής τα τραγούδια. Είμαι σχεδόν σίγουρος γι’ αυτό. Ενεργειακά, το τραγούδι πάει και βρίσκει τον τραγουδιστή που πρέπει, που “θέλει” να το τραγουδήσει. Ένας είναι αυτός που του ανήκει πραγματικά», εξηγεί.

Ήταν το «Πες Το Μου Ξανά» του Νίκου Βέρτη, που κυκλοφόρησε το 2005.

«Ήταν ένα πανέμορφο τραγούδι. Ψάχναμε για το στίχο τότε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, δεν ήμουν σίγουρος και στο τέλος αποφάσισα να μην το συμπεριλάβω (στο δίσκο), αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία», αποκάλυψε.

Γιάννης Πλούταρχος - Giannis Ploutarxos - Hit Channel

Ο Γιάννης Πλούταρχος τόνισε ότι είναι «πολύ ενθουσιώδης τύπος» και όταν ακούει κάτι που του αρέσει θα εκφραστεί έντονα.

«Αλλά μετά το δουλεύω μέσα μου, κάθομαι, το τραγουδάω με την κιθάρα, ενορχηστρωμένο, με ένα πιάνο… για να δω πώς μου πάει καλύτερα. Πολλές φορές η δεύτερη και η τρίτη σκέψη μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας, αλλά εγώ την κάνω. Έτσι ο ενθουσιασμός χάνεται και έρχεται η πιο ώριμη σκέψη», περιγράφει.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: hit-channel.com

Ροή Ειδήσεων