• Αναζήτηση

Τα καλύτερα events για να απολαύσεις την ελληνική Φύση! (photos)

 

Λουλουδάκια, μελισσούλες, πευκόφυτα δάση, ανοιξιάτικη φύση και λοιπά ρομαντικά και ξεκούραστα για το μάτι και βάλσαμο για την ψυχή ξανοίγονται μπροστά μας.

Πού;

Στα κατά τόπους φυσιολατρικά events που ανθίζουν – χα!- και αυτήν την εποχή καλώντας μας σε βουνά, κορφές, δάση και φαράγγια.

Ακόμα να κλείσετε θέση;

Hiking στο Μονοπάτι των Σιδηροδρομικών

Πάνω στο φαράγγι του Ασωπού, ένα πανέμορφο μονοπάτι που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά υλικών και εργατών κατά την κατασκευή της σιδηροδρομικής γραμμής στα τέλη του 19ου αιώνα μας καλεί να το ανακαλύψουμε. Κινείται στο μεγαλύτερο κομμάτι του παράλληλα με τη σιδηροδρομική γραμμή και απολαμβάνει καθηλωτική θέα και φυσική ομορφιά.

Η ζωή ποδήλατο στη Λίμνη Δόξα

Σε μια από τις ομορφότερες λίμνες της Πελοποννήσου ο καιρός επιβάλλει ποδηλατάδα και οι φαν του σπορ έχουν να απολαύσουν… Δόξα και τιμή. Υπέροχα χρώματα, καθαρός αέρας και μπόλικη φύση εγγυώνται πως θα γυρίσετε πίσω έχοντας πάρει οξυγόνο και ενέργεια για αρκετό καιρό.

Ο Λούσιος την Άνοιξη είναι…

Μαγεία; Όνειρο; Παραμύθι; Απλά γ****τος; Θα το διαπιστώσετε κάνοντας – τι άλλο;- ράφτινγκ στα νερά του (και του Αλφειού) σε μια χορταστική κατάβαση που θα ικανοποιήσει και τους πλέον απαιτητικούς. Το τοπίο είναι και εδώ πανέμορφο: κατακόρυφα βράχια, καταρράκτες, παρόχθια βλάστηση με πυκνά δέντρα και νεράιδες. Το τελευταίο δεν είναι σίγουρο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: in2life.gr

Ροή Ειδήσεων