• Αναζήτηση

Calvin Harris & Dua Lipa | Μια «καυτή» συνεργασία!

Είναι γεγονός. Η Dua Lipa είναι η νέα μούσα του Calvin Harris.

Οι φήμες των προηγούμενων ημερών επαληθεύτηκαν από επίσημα χείλη. Ο Calvin Harris θα ενώσει δυνάμεις με την Dua Lipa σε μία «καυτή» συνεργασία που ανυπομονούμε να ακούσουμε.

Πριν λίγες ημέρες, ο διάσημος και απόλυτα επιτυχημένος DJ και μουσικός παραγωγός ενημέρωσε το κοινό με μία ανάρτηση στο Instagram ότι ήταν καθ’ οδόν ένα remix με τη Halsey και πως θα ακολουθούσε αμέσως μετά ένα νέο single, κατά τα λεγόμενά του.

Στη συνέχεια, ο Calvin Harris δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έναν αινιγματικό γραμμωτό κώδικα (κοινώς QR code), που εμφάνιζε τη φράση «Calvin Harris & Dua.Lipa, One Kiss» σε όποιον τον σάρωνε.

Η είδηση διαδόθηκε πολύ γρήγορα στο διαδίκτυο και το μήνυμα στο οποίο οδηγούσε ο QR κώδικας ήταν μόνο το όνομα του 34χρονου Σκωτσέζου, δημιουργώντας απορίες αν τελικά ευσταθεί το ενδεχόμενο δισκογραφικής συνύπαρξης με την 22χρονη Βρετανίδα.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Calvin Harris ανακοίνωσε επίσημα τη μουσική συνάντηση με την Dua Lipa, σκορπώντας ενθουσιασμό στο κοινό.

Soon ! One Kiss @dualipa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Harris (@calvinharris) στις

Το τραγούδι ονομάζεται πράγματι «One Kiss» και είναι ήδη διαθέσιμο για pre-save στην πλατφόρμα του Spotify.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: hit-channel.com

Ροή Ειδήσεων