• Αναζήτηση

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 52χρονο επιχειρηματία που πυροβολήθηκε από ληστές στην Κηφισιά!

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος βρίσκεται στη ΜΕΘ του «Γεώργιος Γεννηματάς» μετά τη φονική επίθεση που δέχθηκε από δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του.

Ο 52χρονος εισήχθη στη ΜΕΘ μετά από το πολύωρο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε χθες στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα. Ο άτυχος άνδρας βρίσκεται διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Πού στρέφεται η αστυνομία

Πλέον, οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. έχουν στραφεί στη σκιαγράφηση του προφίλ των ληστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στη μεζονέτα του άτυχου επιχειρηματία, με σκοπό να φτάσουν στα ίχνη τους.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για τους δύο κάλυκες από το πιστόλι των 9 χιλιοστών που βρέθηκαν στο σημείο. ώστε αν το όπλο είναι «καθαρό» ή όχι, ενώ παράλληλα αναζητούν και ίχνη dna στο σημείο της πάλης.

Επιπροσθέτως, οι έρευνες αναμένεται να βασιστούν και στην κατάθεση της συζύγου του κ. Σταματιάδη. Σύμφωνα με τα πρώτα λόγια της, οι δύο άνδρες ήταν μετρίου αναστήματος, φόραγαν μαύρα ρούχα και μιλούσαν άπταιστα ελληνικά. Το τελευταίο στοιχείο ωστόσο δεν αποκαλύπτει την εθνικότητά τους, αφού δεν αποκλείεται να είναι αλλοδαποί που μιλούν καλά ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων