• Αναζήτηση

Ο Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στο video clip! (βίντεο)

Ένα ανατρεπτικό video clip συνοδεύει την καινούρια μουσική πρόταση των DECHO.

Οι DECHO, το ανερχόμενο pop rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη, κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Η Ίδια Ζάλη».

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης πρωταγωνιστεί στο μυστηριώδες, ατμοσφαιρικό και αινιγματικό video clip και μας αφήνει με ερωτηματικά.

Τρεις άνθρωποι διαφορετικοί που τους συνδέει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με τραπουλόχαρτα και μία μάσκα. Μια παράξενη επικοινωνία… Επικίνδυνες Συναντήσεις… Μυστικά… Σκοτάδια… «Η Ίδια Ζάλη».

Ποιος είναι στην πόρτα;

Στην τελευταία σκηνή εμφανίζεται ο frontman των DECHO κρατώντας στο χέρι του τον ίδιο φύλλο του «Ρήγα» που κρατάει και ο Γιώργος Χρανιώτης, αφήνοντας τον κάθε θεατή να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα από όσα εκτυλίχθηκαν στην οθόνη.

Τη σκηνοθεσία στο video clip ανέλαβε ο Γρηγόρης Αποστολόπουλος, σκηνοθέτης της πολυσυζητημένης παράστασης «Η ώρα του Διαβόλου». Στο «Η Ίδια Ζάλη» τους στίχους γράφει ο Πάνος Δεκουλάκος και τη μουσική ο Γιάννης Βαγιωνάς.

Τους DECHO απαρτίζουν οι Πάνος Δεκουλάκος στη φωνή και την κιθάρα, ο Γιώργος Εφεντόπουλος στα πλήκτρα, ο Γιάννης Βαγιωνάς στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Γιώργος Βασιλειάδης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Γιάννης Τσερέλης στα τύμπανα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: hit-channel.com

Ροή Ειδήσεων