• Αναζήτηση

7 ώρες χειρουργείο ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές στην Κηφισιά

Από τα ξημερώματα βρίσκεται στο χειρουργείο ο 52χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα ληστών, οι οποίοι τον πυροβόλησαν τη νύχτα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Άννα Μάινα.

Σε μια σύντομη ενημέρωση των δημοσιογράφων, η κυρία Μάινα είπε τα εξής:

«Στις 05:35 ήρθε άνδρας μέσης ηλικίας με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και τραύματα στον κορμό και τον μηρό από πυροβόλο όπλο. Η αντιμετώπιση του περιστατικού ήταν άμεση, χειρουργείται από τις 5:30 το πρωί μέχρι τώρα από διάφορες ειδικότητες γιατρών. Ο ασθενής είχε χάσει πολύ αίμα, είχε τραυματισμούς σε πολλαπλά όργανα. Ξέρουμε ότι έχει τραύματα στον κορμό και στον μηρό, υπάρχουν και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Θα βγει ιατρικό ανακοινωθέν, είναι πολύ κρίσιμη η κατάστασή του».

Σύμφωνα με πληροφορίες και ενώ αναμένεται να βγει ιατρικό ανακοινωθέν μόλις ολοκληρωθεί το χειρουργείο, οι δράστες πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής τον 52χρονο επιχειρηματία.
Νωρίτερα οι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα όταν τους αντελήφθη, ενώ στο σπίτι στην Κηφισιά εκείνη την ώρα ήταν με τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Ακολούθησε πάλη, κατά την οποία ένας από τους δράστες πυροβόλησε τον άνδρα τρεις φορές πισώπλατα, σχεδόν εξ επαφής.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία εκτιμά πως κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνές της.

Το σπίτι του 52χρονου

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων