• Αναζήτηση

Εκτός Otherview η Τσαγκρινού | Ο χωρισμός και η νέα της σχέση! (βίντεο)

Είναι πλέον εκτός Otherview η Τσαγκρινού έπειτα από τον χωρισμό της από τον Βασίλη Κουμεντάκο.

Το νέο βίντεο κλιπ των Otherview

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικοί στάθηκαν ο Βασίλης Κουμεντάκος και η Έλενα Τσαγκρινού στις πρώτες τους δηλώσεις για τον χωρισμό τους, που έγινε γνωστός πριν από λίγες ημέρες.

Τα μέλη των Otherview έδωσαν τέλος στην δύο ετών σχέση τους εδώ και αρκετούς μήνες, κάτι που δεν κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό όπως επιθυμούσαν, ενώ η τραγουδίστρια είναι σε νέα σχέση, με τον ράπερ Mike.

Έχουμε χωρίσει εδώ και τρεις μήνες“, είπε ο Βασίλης στην κάμερα του Happy Day, που τον συνάντησε στα παρασκήνια του Madwalk και συνέχισε: “Eίμαι πάρα πολύ καλά. Έχω στεναχωρηθεί αρκετά γιατί ήταν μία σχέση και επαγγελματικά και συναισθηματικά στο φουλ, αλλά, εάν δεν κάνεις μία τεράστια έξοδο, θα μείνεις προσκολλημένος εκεί. Ήταν πρωτίστως απόφαση της Έλενας ο χωρισμός. Παλιότερα είχαμε χωρίσει και τα είχαμε ξαναβρεί, αλλά τώρα δεν βρήκα λόγο να γίνει προσπάθεια επανασύνδεσης“.

Από την πλευρά της, η Έλενα παραδέχθηκε πως όντως είναι ζευγάρι με τον Mike, προσθέτοντας πως ζουν τον έρωτά τους εδώ και… πέντε μήνες! Αυτό βέβαια, σε συνάρτηση με την δήλωση του Βασίλη για χωρισμό προ τριμήνου, συνεπάγεται πως ο ράπερ υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους!

Οι OtherView δεν θα διαλυθούν, εγώ, όμως, θα φύγω από το συγκρότημα. Αυτό δεν οφείλεται στον χωρισμό. Απλά, ολοκληρώθηκε μετά από πέντε χρόνια η συνεργασία μας και έληξε το συμβόλαιό μου“, πρόσθεσε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι θα κάνει solo βήματα στην μουσική.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: getgreekmusic.gr

Ροή Ειδήσεων