• Αναζήτηση

Η Taylor Swift μόλις γύρισε το καλύτερο videoclip της! (βίντεο)

Ήταν το επίκεντρο στα iHeartRadio Music Awards που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε ποτέ (φοβερό ε;) . Η Taylor Swift, αφού κέρδισε το βραβείο της Γυναίκας Καλλιτέχνιδας της Χρονιάς, επέλεξε να παρουσιάσει εκεί για πρώτη φορά το νέο της videoclip για το «Delicate» που δεν είναι άλλο από το νέο smash hit της.

Μ’ αυτό τον τρόπο, όπως είπε στο μαγνητοσκοπημένο της μήνυμα, ήθελε να ευχαριστήσει τους φανς της, οι οποίοι μόλις το παρακολούθησαν έπαθαν μαζικό ενθουσιασμό και λίγα λέω. Πράγματι, είναι πολύ καλό.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι οι χορευτικές της φιγούρες, οι οποίες ήδη ξεπατικώνονται τη στιγμή που σου γράφω αυτές τις γραμμές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Το «Delicate», το 4ο single από το πρόσφατο άλμπουμ της, «Reputation», σύμφωνα με την Washington Post αναφέρεται στη φήμη της Taylor, η οποία τον τελευταίο διάστημα δεν διανύει και την καλύτερη εκδοχή της. Έχουν γραφτεί πολλά. Από παρεξηγήσεις με τις συναδέλφους της όπως η Katy Perry, η Lady Gaga, η Lorde και η Nicki Minaj και το γνωστό εκατέρωθεν «φάγωμα» με τον Kanye West και την Kim Kardashian, μέχρι επικρίσεις σε βάρος της για την απολιτίκ της στάση αλλά και εκείνη την πολύ συγκεκριμένη του Quincy Jones ο οποίος ανέφερε ότι τα τραγούδια της δεν είναι κανονικά, απλά έχουν «κολλητικό ρεφρέν». Πολλή συζήτηση είχε γίνει επίσης γύρω και από τη συμμετοχή της στο εξώφυλλο του περιοδικού Time μαζί με άλλες γυναίκες πάνω στις οποίες στηρίχτηκε το κίνημα #metoo. Η βασική ένσταση για την Taylor Swift είναι πως η περίφημη America’s Sweetheart εκφράζει τη «λευκή κουλτούρα» του Trump και πως δεν είναι σε θέση να επηρεάσει ουσιαστικά κανέναν. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα μία εκτεταμμένη σιωπή από πλευράς της, η οποία έχει συζητηθεί/αναλυθεί σε μεγάλο βαθμό.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

Ροή Ειδήσεων