• Αναζήτηση

Γυμναστήριο έφτιαξε τμήμα ύπνου για κουρασμένους και ταλαιπωρημένους γονείς! (εικόνες & βίντεο)

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτηκε αυτός ο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά δημιούργησε ένα τμήμα «ύπνου» για τους κουρασμένους και ταλαιπωρημένους γονείς.

Οσοι, λοιπόν, πηγαίνουν στο τμήμα της αλυσίδας γυμναστηρίων Ντέιβιντ Λουίντ, τότε δεν χρειάζονται ούτε νερό,

ούτε πετσέτα, ούτε αθλητικά παπούτσια, παρά μόνο άνετα ρούχα έτσι ώστε να κοιμηθούν όσο πιο ήρεμα μπορούν για 45 λεπτά.Γυμναστήριο έφτιαξε τμήμα ύπνου για κουρασμένους και ταλαιπωρημένους γονείς - Εικόνα 2

Το τμήμα μάλιστα έχει και το δικό του όνομα, το οποίο είναι napercise (λέξη που προέρχεται από τον υπνάκο και την άσκηση), ενώ δημιουργήθηκε όταν μετά από έρευνα, το 86% των γονέων δήλωσαν πως είναι συνεχώς κουρασμένοι.

Στο τμήμα επίσης απαγορεύονται τα παιδιά, καθώς οι γονείς κοιμούνται μόνοι τους σε ένα μονό βολικό κρεβάτι.

Μάλιστα όσοι αποφασίσουν να αρχίσουν τους ύπνους στο γυμναστήριο, τότε θα βρεθούν σε μία αίθουσα με ατμοσφαιρική μουσική και με ειδική θερμοκρασία, η οποία τους βοηθά στο να καίνε περισσότερες θερμίδες κατά την διάρκεια του ύπνου.

Γυμναστήριο έφτιαξε τμήμα ύπνου για κουρασμένους και ταλαιπωρημένους γονείς - Εικόνα 3

Τα μαθήματα είναι πάντα απόγευμα, ενώ οι ίδιοι μάλιστα φορούν και μαύρη μάσκα ύπνου, έτσι ώστε να σιγουρευτούν ότι τίποτα δεν θα τους χαλάσει αυτό το 45λεπτο ηρεμίας και ξεκούρασης.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newside.gr

Ροή Ειδήσεων