• Αναζήτηση

Τα ζώδια, τα κουσούρια τους και πώς μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε!

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλά -μα πάρα πολλά- στερεότυπα για κάθε ζώδιο: Οι Λέοντες είναι εγωιστές, οι Ιχθύες αφηρημένοι, οι Παρθένοι«κολλημένοι» με την καθαριότητα κ.α. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δόση αλήθειας αναφορικά με τα… κουσούρια που έχει το καθένα από τα 12 ζώδια, η πραγματικότητα είναι πολλές φορές διαφορετική.

Ας δούμε, λοιπόν, τις «ιδιαιτερότητες» του κάθε ζωδίου και πώς μπορείτε να τις… αντιμετωπίσετε!

Κριός: Πόσο ευέξαπτος μπορεί να γίνει;

Λένε ότι οι Κριοί είναι ευέξαπτοι και δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους. Η αλήθεια είναι ότι οι Κριοί είναι συχνά ισχυρογνώμονες, ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία του χαρακτήρα τους, τους καθιστούν ικανούς ηγέτες και στοχαστές. Αξίζει να γνωρίζετε ακόμη ότι οι ανασφάλειές τους είναι εκείνες που τους κάνουν συχνά να βγάζουν προς τα έξω ένα πιο «σκληρό» πρόσωπο.
Αν γνωρίζετε κάποιον Κριό που είναι λίγο επιθετικός, βοηθήστε τον, κάνοντάς του δώρο ένα βιβλίο προκειμένου να βρει «απαντήσεις» στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής του και να διευκολύνετε, έτσι την προσωπική του ανέλιξη. Η Προσωπική Καρμική Ανάλυση του Astrology.gr θα τον βοηθήσει να κατανοήσει την προέλευση, τον προορισμό και την εξέλιξη της ύπαρξής του!

Ταύρος: Γιατί λένε πως είναι πεισματάρης;

«Ακούγεται» ότι οι Ταύροι είναι τεμπέληδες, υλιστές, πεισματάρηδες και πάντα… πεινασμένοι. Στην πραγματικότητα, όμως, ο υλισμός για τον οποίο «κατηγορούν» τους Ταύρους είναι απλά η αγάπη τους για τα καλά και όμορφα πράγματα της ζωής. Πεισματάρηδες, όμως, είναι! Αν θέλετε, λοιπόν, να… καλοπιάσετε έναν Ταύρο κάντε του ένα δώρο που έχει σχέση με το φαγητό ή το ποτό. Τι θα λέγατε για μια κούπα με το ζώδιό του; Έτσι, θα απολαμβάνει καθημερινά με χιούμορ και στιλ τα αγαπημένα του ροφήματα!

koypa tayros1

Δίδυμος: Διπρόσωπος ή απλά «διπλωμάτης»;

Είναι οι Δίδυμοι διπρόσωποι, αναξιόπιστοι και… προβληματικοί; Όχι! Στην πραγματικότητα η «διπροσωπία» που βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι στο ζώδιο αυτό, είναι απλά η εκπληκτική του ικανότητα του να προσαρμόζεται σε διάφορες καταστάσεις και τελικά, να ευδοκιμεί!

Καρκίνος: Ευαίσθητος αλλά πολύ δυνατός;

Για τους Καρκίνους λέγονται πολλά, όπως για παράδειγμα ότι είναι γκρινιάρηδες και κυκλοθυμικοί. Στην πραγματικότητα, η ευαισθησία του Καρκίνου του δίνει τη δυνατότητα να κατανοεί και να νιώθει όλα όσα συμβαίνουν γύρω του και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του. Οι Καρκίνοι είναι άτομα δοτικά που θέλουν να βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Κάποιοι τους αποκαλούν υπερευαίσθητους, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για χαρακτήρες ισχυρούς, που γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αμύνονται! Σε περίπτωση που το πρόσωπο το οποίο σας ενδιαφέρει ανήκει σε αυτό το ζώδιο, καλό είναι να μάθετε περισσότερα πράγματα για εκείνον. Είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες; Έχει προοπτικές η σχέση σας; Διαβάστε το βιβλίο του Astrology.gr για την Αστρολογική Ανάλυση της Σχέσης σας και θα καταλάβετε!

zeygari neo d

Λέων: Πόσο μεγάλη είναι τελικά η καρδιά ενός Λιονταριού;

Το στερεότυπο που έχει επικρατήσει για τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι πως πρόκειται για εγωιστές και αλαζόνες οι οποίοι πιστεύουν ότι μπορούν να εξουσιάζουν τους πάντες και τα πάντα. Η αλήθεια είναι ότι τα Λιοντάρια έχουν μεγάλη καρδιά, νοιάζονται βαθιά για τα άτομα που αγαπούν και θέλουν να τα προστατεύουν! Δείξτε τους όσο πιο συχνά μπορείτε την εκτίμησή σας και τονώστε την αυτοπεποίθησή τους με τα καλά σας λόγια και όμορφα δωράκια μόνο για Λιοντάρια!

koypa liodari

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Ροή Ειδήσεων