• Αναζήτηση

Σεμινάριο υποκριτικής από τη “ΝΑΡΤΟΥΡΑ” & το Φίλιππο Σοφιανό

Το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» διοργανώνει σεμινάριο Υποκριτικής Τέχνης στην Καλαμάτα, σε συνεργασία με τον ηθοποιό–σκηνοθέτη Φίλιππο Σοφιανό.

Τα σεμινάρια αφορούν επαγγελματίες ηθοποιούς ή μη, ενήλικες που αγαπούν το θέατρο και που θα ήθελαν να “ακουμπήσουν” μια μεθοδολογία και πρακτική, της προσέγγισης ενός ρόλου.

Ο κύκλος των σεμιναρίων θα φιλοξενηθεί, στις εγκαταστάσεις του Ραδιοφωνικού Σταθμού της ΕΡΤ Καλαμάτας, στο Ανατολικό Κέντρο (δίπλα από το Πανεπιστήμιο).

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί σε διάστημα τριών τριημέρων, από τις 16 Μαρτίου έως 1η Απριλίου, τρεις ώρες την κάθε ημέρα (σύνολο 27 ωρών).
Αναλυτικότερα το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 16/3/2018, από τις 7 το απόγευμα, μέχρι τις 10 το βράδυ.
Σάββατο 17/3, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 μ.μ.
Κυριακή 18/3, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 μ.μ.
Τις ίδιες αντίστοιχα ώρες θα διεξαχθεί και τα τριήμερα 23, 24, 25 Μαρτίου και
30, 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο σεμινάριο, επικοινωνήστε στο 6973982870, καθημερινά 6 – 8 μ.μ.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα του Φίλιππου Σοφιανού:
Ο Φίλιππος Σοφιανός είναι απόφοιτος-υπότροφος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, από το 1980.
Ηθοποιός και σκηνοθέτης με δόκιμη πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει διδάξει στην Ανώτερη Δραματική Σχολή της Μαίρης Τράγκα, (θέατρο «Έναστρο»), στο Αμερικανικό Κολλέγιο Αθηνών (Deree), και στην Δραματική Δχολή του Σατιρικού Θεάτρου, στην Κύπρο.
Σήμερα βρίσκεται να διδάσκει και πάλι στο θέατρο «Έναστρο», καθώς επίσης και στη Μονάδα Ψυχικής Υγείας, Αποκατάστασης και Επανένταξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ΠΕΨΑΕ), στην Αθήνα.
Αυτή η εικοσαετής διαδρομή στο χώρο της διδασκαλίας της Υποκριτικής Τέχνης, πρόκειται να παρουσιαστεί στην Καλαμάτα μέσα από έναν κύκλο «συμπυκνωμένων» σεμιναρίων, σε συνεργασία με Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & Φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ», εντός των μηνών Μαρτίου – Απριλίου 2018.

Ροή Ειδήσεων