• Αναζήτηση

Superleague: Ζωντανός ο Απόλλωνας! Νίκησε Παναιτωλικό

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε εντός έδρας του Παναιτωλικού με 2-1 κι έπιασε την Κέρκυρα στη βαθμολογία.

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής έμεινε ο Απόλλωνας. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε τον τελικό με τον Παναιτωλικό, επικρατώντας των Αγρινιωτών με 2-1 στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Superleague.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σ’ ένα καθοριστικό σημείο.Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Μπαρμπόσα έστειλε άθελά του με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 58’ ο Αλμπάνης, με μια πανέμορφη προσπάθεια και σουτ, έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκ νέου στο παιχνίδι με την προβολή του Ντίας στο 71’, ωστόσο δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί στα εναπομείναντα λεπτά κι έφυγαν με σκυμμένο το κεφαλί από τη Ριζούπολη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ. Παράσχος): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Ζησόπουλος, Ναδάλες, Παπάζογλου, Τσουκαλάς (72′ Χουάρες), Αλμπάνης, Μενδρινός (82′ Ντεβέσα), Κονέ, Στόουκς (91′ Καστιγέχος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τρ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μύγας (57′ Γιαννιώτης), Άργκους, Μιχάι, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Ρόσα, Μαζουρέκ (27′ λ. τρ. Γιαννιώτης), Ντίας, Ουίλιαν (70′ Ιταμπέλ), Μοράρ.

Πηγή: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων