• Αναζήτηση

ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-3 Κορίτσια για φίλημα…

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη κατέκτησε η Ομάδα του Μεσσηνιακού στην 1η αγωνιστική των Play-off για την άνοδο στην Pre League.

Παρόλο που για διάφορους λόγους δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Φωτεινάκη, Χειλαδάκη, Ναλμπάντη, Πατρινέλη, Καράμπελα, παρόλο που είχε αγωνιστική απραξία 20 ημερών και παρόλο που οι διαμορφωμένες προπονητικές συνθήκες στο Κλειστό Παραλίας ήταν «εχθρικές» για τον Μεσσηνιακό, εν τούτοις ήταν καθ’ ολοκληρίαν ΟΜΑΔΑ και αντεπεξήλθε τις ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν στον χθεσινό αγώνα.

Και δεν ήταν μόνο οι απουσίες βασικών παικτριών, αλλά και ο τραυματισμός της Μαρίας Χάσκου (την αντικατέστησε επάξια η Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη) στην αρχή σχεδόν του 4ου σετ, ήταν και η απώλεια του 1ου σετ με διαφορά. Όλα αυτά όμως δεν πτόησαν τις Αθλήτριές μας, που με μια αντεπίθεση διαρκείας επέβαλαν την υπεροχή τους και βγήκαν νικήτριες από αγώνα με ομάδα των βορείων προαστείων της Αθήνας, με την πληθώρα έμπειρων παικτριών στο ρόστερ της.

Η αποστολή αποτελείτο από τις Γωγώ Σουρή, Μαρία Κωνσταντοπούλου, Νατάσα Ραμούνδου, Σπυριδούλα Σκλήρη, Μαρία Χάσκου, Κωνσταντίνα Πασσιά, Δήμητρα Παυλέα, Σοφιτίνα Μπαξιβανάκη, Μιράντα Κουτσουροπούλου, Ιουλία Ζερδεβά, και τα γυμνασιοκόριτσα Βασιλίνα Πετροπούλου και Στέλλα Μπιρμπίλη. Συνόδευσαν οι Τάκης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Δροσινός και Νίκος Ζεργιώτης.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.1888=1-3 (25-14,18-25, 23-25, 20-25).

Άριστη η διαιτησία (τα καλά να λέγονται). Πολλοί καλαματιανοί και φίλοι των Αθλητριών μας βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού της Ν. Ερυθραίας και πανηγύρισαν μαζί τους.

Το προσεχές Σάββατο 10 Μαρτίου η Ομάδα μας θα αγωνιστεί στην Καλαμάτα με την Άρτεμη Κορυδαλλού. Ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας που αγαπά το καλό βόλεϊ θα πρέπει να υποστηρίξει την Ομάδα.

Ροή Ειδήσεων