• Αναζήτηση

10 πράγματα που θυμάται ελάχιστα ένας γεννημένος το ’95

1. Big Brother 1
Δεν πρέπει να ‘χα τελειώσει το νήπιο καλά καλά, όταν τελείωσε και η πρώτη σεζόν. Θυμάμαι αμυδρά κάποιες φυσιογνωμίες, κάποιους τσακωμούς, όμως μην με ρωτήσεις παραπάνω, πλιιιιζ. Και τώρα κρατήσου. Ο αδελφός μου, που είναι δυόμιση χρόνια μικρότερος και φέτος έγινε 19, ήταν τριών!

2. Δραχμές
«Αχ να ‘χαμε την δραχμούλα» ακούμε. «Με την δραχμούλα αγοράζαμε μισό περίπτερο και είχαμε και ρέστα» ακούμε. «Δραχμή τι είναι» γκουγκλάρουμε.

3. Ζάχοβιτς στον γαύρο
Τις προάλλες στο γραφείο έπεσε τ’ όνομα ‘Ζλάτκο Ζάχοβιτς’. «Δεν γίνεται να μην τον θυμάσαι…», ούρλιαζεεεεε ο Μπόβολος. Οκέι. Ακουστά τον είχα από κάτι γαυρο-ιστορίες του πατέρα μου, αλλά πόσο μπάλα να έβλεπε ένας 5χρονος, διάολε;

4. Οι πρώτοι κύκλοι του Τσικιτίτας
Έχω προλάβει Ατρόμητους, έχω δει ντρέπομαι Ανυπότακτες Καρδιές, ωστόσο την περίοδο που έκανε πάταγο το Τσικιτίτας ήμουν ακόμα στην κούνια. Κι ενώ όταν μεσουρανούσε το Καρουζέλ ήμουν -5.

5. ΠΑΣΟΚ με Σημίτη
Όταν ο ΓΑΠ ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας (λολ) ένας ’95αρης δεν είχε καν δικαίωμα ψήφου. Θες και κάτι άλλο για να καταλάβεις ότι δεν έχουμε ζήσει τη φάση ΠΑΣΟΚ; Γι’ αυτό και τα χωρατά με τον πράσινο ήλιο και τον Σημίτη μας περνάνε στο ντούκου…

Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: provocateur.gr

Ροή Ειδήσεων