• Αναζήτηση

Πρώτο ραντεβού | Αν παραγγείλεις αυτό το πιάτο, θα τον «ρίξεις»!

Βρήκες τα κατάλληλα ρούχα, έκανες το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ και είσαι έτοιμη να απολαύσεις το πρώτο ραντεβού με εκείνον. Σωστά; Σύμφωνα με τις έρευνες, όχι, γιατί τι είναι η εμφάνιση, τι είναι ο χαρακτήρας σου, τι είναι το χιούμορ… μπροστά σε αυτά που θα παραγγείλεις όταν καθίσετε στο εστιατόριο;

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Chicago, αποκάλυψε ότι το φαγητό που θα παραγγείλεις μπορεί να τον κάνει… να σε θέλει περισσότερο.

Ποιο είναι, όμως, το κατάλληλο φαγητό; Είναι η σαλάτα, το burger, το ψάρι; Σύμφωνα με την έρευνα, ούτε η διαιτητική σαλάτα, ούτε το πιο cool… burger θα τον «ρίξουν»! Η απάντηση είναι εύκολη: Αρκεί να παραγγείλεις ό,τι παραγγείλει κι εκείνος ή ένα παρόμοιο πιάτο!

Φαίνεται ότι οι συμβουλές που μας θέλουν να είμαστε ο εαυτός μας.. δεν ισχύουν, τουλάχιστον για το πρώτο ραντεβού! Για να το διαπιστώσεις, άφησέ τον να παραγγείλει πρώτος και πάρε κι εσύ το ίδιο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι μια κίνηση που «χτίζει» εμπιστοσύνη και οικειότητα πολύ γρήγορα.

Ο Ayelet Fishbach, επικεφαλής της έρευνας, εξήγησε (όπως αναφέρει το Elite Daily) ότι ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι η λογική είναι αυτή που καθορίζει τις αποφάσεις τους, τελικά μπορεί μια διατροφική επιλογή να επηρεάσει τόσο πολύ το τι θα αποφασίσουν!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων