• Αναζήτηση

Ο Ερμής στους Ιχθείς από 18 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2018!

Την Κυριακή στις 18 Φεβρουαρίου, ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς και θα παραμείνει ως τις 6 Μαρτίου 2018. Με τον Ερμή στους Ιχθύς, ο οποίος είναι σε πτώση σε αυτό το ζώδιο, είμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί με έντονη φαντασία και έχουμε τη δυνατότητα να συντονιστούμε με τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Μπορεί όμως να έχουμε δυσκολία στο να διακρίνουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία και υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου επιδιώκουμε να εξαφανιστούμε σε ένα ονειρικό κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Έχουμε ισχυρή μνήμη, έντονη διαίσθηση και συναισθηματικές εκλάμψεις και αντιλαμβανόμαστε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Το μυαλό μας κατευθύνεται από τα συναισθήματά μας, περισσότερο από ό, τι με τη λογική.

Πως ο Ερμής στους Ιχθείς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Είμαστε πολύ ευαίσθητοι με το περιβάλλον μας και το μυαλό μας απορροφά τα πάντα σαν σφουγγάρι, το οποίο είναι και δώρο και πρόκληση. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να χαλαρώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε χώρο για να ακούσουμε τη δική μας εσωτερική φωνή. Έχουμε καλλιτεχνική αντίληψη και μας ενδιαφέρουν τώρα περισσότερο η μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, ο κινηματογράφος ή η φωτογραφία. Έχουμε φαντασία και νέα οράματα για το έργο μας. Μας αγγίζουν τα κοινωνικά ζητήματα και έχουμε εμπιστοσύνη, πιστεύοντας εύκολα ό, τι λένε οι άλλοι και, ως εκ τούτου, μπορεί να παρασυρθούμε από απατεώνες. Θα πρέπει να αναπτύξουμε την ικανότητα να διακρίνουμε την αλήθεια από την ψευδαίσθηση και να προσθέσουμε λογική στη λήψη αποφάσεων.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του Ερμή στους Ιχθύς στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας:

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, νιώθετε κολλημένοι στο παρελθόν και στα όνειρα, ξεχνώντας να επιστρέψετε στην πραγματικότητα ή αδυνατείτε να αναλάβετε τις ευθύνες των υποχρεώσεών σας. Αν ασχολείστε με την ιατρική, την ψυχοθεραπεία ή τη λογοτεχνία και την ποίηση, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας. Ορισμένα πράγματα από το παρελθόν με κάποιους ανθρώπους μπορεί να χρειαστεί να διευθετηθούν, ιδιαίτερα κάποιες ζοφερές αναμνήσεις από το παρελθόν σας που επισκιάζουν την πραγματικότητα της ζωής σας. Προσέξτε την εγκυρότητα και τη σαφήνεια ορισμένων πληροφοριών που θα λάβετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, επεκτείνεστε κοινωνικά, κάνοντας νέες φιλίες ή εμπλεκόμενοι σε ομάδες. Επιδιώκετε να είστε με ανθρώπους που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Ίσως και να αποφασίσετε να μελετήσετε σε βάθος τα μυστήρια του πνευματικού κόσμου με κάποια βιβλία ή μπορεί να συγκεντρωθείτε μαζί με άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονται, γι’ αυτό και να συζητήσετε μεταξύ σας. Οι απόψεις και οι εμπειρίες των φίλων σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε για κάποια ζητήματα που σας απασχολούν καιρό. Τώρα δίνετε χρήσιμες συμβουλές και μοιράζεστε τις απόψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον κοινωνικό και φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε τους γύρω σας με τα προβλήματά τους και ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες τους. Έχετε την αποδοχή των ανωτέρων σας στην εργασία σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να καθιερωθείτε στο μέλλον. Με τη δύναμη του μυαλού που έχετε, καταλαβαίνετε ότι είναι σημαντικό να επιτύχετε μόνοι σας σύμφωνα με τις δυνατότητές σας. Ίσως να έχετε μια λεκτική κόντρα με τους γονείς σας για ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας. Ανταποκρίνεστε με επιτυχία στις προκλήσεις στην καριέρα σας, χρησιμοποιώντας τα επικοινωνιακά ταλέντα σας αποτελεσματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον επεκτατικό και ηθικό ένατο οίκο σας, προβάλλετε τα ηθικά πρότυπά σας στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση με μια φιλοσοφία ή ένα ιδανικό αλλά και την παρόρμηση να επεκτείνετε και να διευρύνετε το μυαλό σας, μέσα από τη μελέτη, το διάβασμα και τα ταξίδια. Μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να διδάξετε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με το να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και ανακαλύπτοντας ότι εμπνέετε τους άλλους. Αν είστε συγγραφέας, εκδότης, εκπαιδευτικός ή ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις, είναι μια ευνοϊκή χρονική περίοδος για σας. Προσέξτε να μη γίνετε πολύ φανατικοί με τις πεποιθήσεις σας ή για να μάθετε την αλήθεια.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κρυφών καταστάσεων, έχετε έντονη διαίσθηση, η οποία σε συνδυασμό με την εξυπνάδα σας, θα σας βοηθήσουν να ανιχνεύσετε το βάθος των πραγμάτων. Αναλώνετε το χρόνο σας σκεφτόμενοι τους οικονομικούς πόρους σας, αν είναι απολύτως εντάξει. Σας αρέσει τώρα να παίζετε ερωτικά παιχνίδια, για να διεγείρετε τη φαντασία σας. Η νίκη είναι η πρόκλησή σας! Έχετε τη βαθιά επιθυμία να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα και θα αναζητάτε απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τα κίνητρα των ανθρώπων. Η επίμονη έρευνά σας θα σας αποκαλύψει κάποια πράγματα για ένα προσφιλές πρόσωπο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.gr

Ροή Ειδήσεων