• Αναζήτηση

All Star… Αντετοκούνμπο! «Διαστημική» εμφάνιση από τον «Greek freak» [vid]

Ήταν για μια ακόμα φορά εκπληκτικός. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τριπλ-νταμπλ κόντρα στους Νάγκετς, αλλά οι Μπακς δεν γλίτωσαν την ήττα μέσα στο Μιλγουόκι (134-123).

Αυτό το παιδί έχει… τρελάνει κόσμο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια «διαστημική» εμφάνιση κόντρα στους Νάγκετς, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς δεν κατάφεραν να πάρουν την εντός έδρας νίκη από τους Νάγκετς (134-123).

Ο 23χρονος Αντετοκούνμπο έκανε τριπλ-νταμπλ (το 9ο της καριέρας του), λίγο πριν πάει στο All Star Game (τα ξημερώματα της Δευτέρας), αλλά… πάλευε μόνος του κόντρα στους Νάγκετς.

Ο «Greek freak» κατάφερε να πετύχει 36 πόντους (13/19δ., 1/2τρ., 7/12β.), να μαζέψει 11 ριμπάουντ, και να δώσει 13 ασίστ. Επίσης, στα 39 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 3 κοψίματα, ενώ είχε και 6 λάθη.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Milwaukee Bucks

✔@Bucks

#Giannis is your new franchise leader in triple-doubles as he passes @kaj33 tonight!! #FearTheDeer

· Milwaukee, WI

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

Tα δωδεκάλεπτα: 28-35, 62-74, 88-107, 123-134

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, δύσκολη νίκη πανηγύρισαν οι Τίμπεργουλβς, με 119-111 απέναντι στους Λέικερς, έχοντας κορυφαίο τον Γκίμπσον, που τελείωσε το παιχνίδι με 28 πόντους κάνοντας ρεκόρ καριέρας.

Double – double έκανε ο Τάουνς με 10 πόντους και 19 ριμπάουντ. Από την ομάδα του Λος Αντζελες ξεχώρισε ο Ραντλ με 23 πόντους.

Αντετοκούνμπο: Πήρε τη φανέλα για το All Star Game από την μητέρα του [vid]

Θα μπορούσε να του δώσει… ζακετούλα, σαν κλασική μάνα! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όμως “λάμπει” στο NBA κι έτσι η μητέρα του είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο παρκέ των Μιλγουόκι Μπακς και να του δώσει τη φανέλα που θα φορέσει στο All Star Game

Λίγο πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα των Μπακς με τους Νάγκετς, ο Αντετοκούνμπο πήρε τη φανέλα που θα φορέσει στο All Star Game από τα χέρια της μητέρας του.

Να θυμίσουμε πως ο «Greek freak» θα αγωνιστεί με την ομάδα του Στεφ Κάρι κόντρα σε εκείνη του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

2018 NBA All-Star

✔@NBAAllStar

#Giannis of #TeamStephen receives his #NBAAllStar jersey pregame! #FearTheDeer

Ροή Ειδήσεων