• Αναζήτηση

Υπέροχες ιδέες για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι για εμάς μόνο μια ακόμη ευκαιρία για να γιορτάσουμε τον έρωτά μας και να έρθουμε πιο κοντά με τον αγαπημένο μας… Είναι μια αφορμή για να ετοιμάσουμε ένα δείπνο για δυο, να φτιάξουμε ένα γλυκό, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας και τον σύντροφό μας και να θυμηθούμε όλα όσα μας έκαναν να είμαστε μαζί. Με αυτή τη λογική λοιπόν, μας αρέσει να κάνουμε εκπλήξεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σ΄αυτόν που αγαπάμε, χωρίς όμως να κάνουμε… υπερβολές. Και μιλάμε για υπερβολές, γιατί στη γιορτή των ερωτευμένων, μπορούμε εύκολα να πέσουμε σε διακοσμητικές, στιλιστικές ή ακόμη και μαγειρικές υπερβολές που να είναι τελικά… κιτς! Ας μοιραστούμε λοιπόν υπέροχες ιδέες για να γιορτάσουμε τον Άγιο Βαλεντίνο φέτος και να ερωτευτούμε… ξανά!

Ρομαντικό δείπνο στο τραπέζι ή μπροστά στο τζάκι;

Ανάλογα με το πρόγραμμά σας θα αποφασίσετε αν θέλετε να ετοιμάσετε ένα δείπνο για δύο, στρώνοντας τραπέζι με το καλό σας τραπεζομάντηλο ή θα καθίσετε μπροστά στο τζάκι με ένα μπουκάλι κρασί και μικρά finger foods. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να ξέρετε πως οι άντρες εκτιμούν την πρόθεση, οπότε δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε αν η μέρα σας είναι φορτωμένη. Φτιάξτε ατμόσφαιρα, γράψτε μια κάρτα και υποδεχθείτε με το πιο sexy χαμόγελό σας!

Υπέροχες ιδέες για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

Υπέροχες ιδέες για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

Τι θα μαγειρέψουμε;

Αν έχετε αποφασίσει να καθίσετε στο τραπέζι, τότε ετοιμάστε ένα εύκολο αλλά διαφορετικό μενού για δυο που θα περιλαμβάνει σαλάτα, ένα κρέας (το φιλέτο είναι πολύ καλή επιλογή) με μικρές πατάτες κι ένα γλυκό.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mononews.gr

Ροή Ειδήσεων