• Αναζήτηση

Κινηματογραφικοί έρωτες που έμειναν στην ιστορία! (photos & video)

Σε μια παγκόσμια κοινότητα, είναι λογικό η σημερινή ημέρα να γιορτάζεται σχεδόν από όλους όσοι θεωρούν ή είναι πεπεισμένοι ότι έχουν βρει το ιδανικό έτερον ήμισυ. Η 14η Φεβρουαρίου και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θεωρείται σχεδόν σε όλον τον πλανήτη η ημέρα των ερωτευμένων, κάτι που ξεκίνησε από την Αγγλία μετά τον Μεσαίωνα.

Κατά κάποιο τρόπο, έχει γίνει και… αναγκαστικός ο εορτασμός από τα ζευγάρια, καθώς τις τελευταίες δεκαετίες έχει συνδυαστεί με τον απαραίτητο καταναλωτισμό, την υποχρέωση των ζευγαριών να αισθανθούν κάτι διαφορετικό, προκειμένου να τιμήσουν μια ημέρα που για τους πραγματικά ερωτευμένους μπορεί να μην έχει καμία διαφορά με τις υπόλοιπες.

Σε αυτό ίσως έπαιξαν ρόλο και κάποιοι φλογεροί έρωτες κινηματογραφικών αστέρων, που ξεπήδησαν… σαν λάβα ηφαιστείου και γοήτευσαν με τις ιστορίες τους εκατομμύρια ανθρώπων. Έρωτες που δεν έχουν τσαλακωθεί από την έρευνα, δεν γεννήθηκαν μέσα στο πλαίσιο των δημόσιων σχέσεων, των απαιτήσεων που είχαν τα συμβόλαια με τα στούντιο ή της απαραίτητης εικόνας που επιβάλουν οι ανάγκες προώθησης του προϊόντος. Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο «ξεσκονίζει» κάποιους από αυτούς…

Η «φωνή» και η Άβα

Η θυελλώδης σχέση του Φρανκ Σινάτρα με την Άβα Γκάρντνερ υπήρξε από τους πιο δυνατούς έρωτες του παγκόσμιου κινηματογράφου. Αυτός, ίσως ένας από τους πιο προικισμένους τραγουδιστές και ηθοποιούς και εκείνη, μία από τις ομορφότερες γυναίκες που ανέδειξαν τα αμερικάνικα στούντιο. Ο Σινάτρα, λάτρης του ωραίου φύλλου και με πολλές κατακτήσεις, αλλά και λάτρης του γλεντιού, των ξέφρενων πάρτι και των καταχρήσεων, ξετρελάθηκε δικαιολογημένα από την 29χρονη Άβα Γκάρντνερ και την παντρεύτηκε το 1951, όπως είχε δεσμευτεί στους φίλους του. Η σχέση τους ήταν κινηματογραφική, γεμάτη πάθος και κάηκε σαν εύφλεκτο σελιλόιντ, έξι χρόνια μετά τον γάμο τους, μέσα στον εγωισμό, το αλκοόλ και τη βία.

AP_803949903046«Παράνομος» έρωτας

Το ειδύλλιο των δύο λαμπερών όσο και εξαιρετικών πρωταγωνιστών, Τρέισι-Χέπμπορν ήταν κοινό μυστικό στο Χόλιγουντ, καθώς ο Σπένσερ Τρέισι δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από τη νόμιμη σύζυγό του, Λουίζ και η Κάθριν Χέπμπορν κράτησε τα προσχήματα μέχρι τον θάνατο της συζύγου τού διάσημου ηθοποιού το 1980, όταν μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά γι’ αυτή τη θρυλική σχέση. Η «άτακτη» όσο και μοναδικά ταλαντούχα ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό του Τρέισι παρά τα προβλήματά του με τον αλκοολισμό για περισσότερα από 25 χρόνια, διάστημα στο οποίο γύρισαν μαζί εννέα ταινίες. Η βραβευμένη με τέσσερα Όσκαρ ηθοποιός είχε πολλούς δεσμούς πριν να γνωρίσει τον «σκληρό» Τρέισι στην ταινία «Η γυναίκα της χρονιάς» το 1942…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων