• Αναζήτηση

Το ζώδιο του συντρόφου σου | Πώς θα διατηρήσεις το ενδιαφέρον του

Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι ένας ευαίσθητος τομέας, που εξαρτάται κυρίως από τις συμπεριφορές τους. Οι ερωτικές σχέσεις είναι πολύ πιο ευπαθείς και ευαίσθητες, καθώς υπόκεινται στην πραγματική, αλλά κυρίως στην υποθετική συμπεριφορά των «συμβαλλομένων». Και φυσικά, αυτού του είδους οι σχέσεις απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση και κυρίως αποφυγή λαθών. Ο Νόμος αναφέρει «δια πράξεως ή παραλείψεως»…

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και με γνώμονα το ζώδιο του συντρόφου μας, ας διατηρήσουμε το ενδιαφέρον του!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα υπερ-εγωιστικο ζώδιο! Δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Μην τολμήσεις να τον κριτικάρεις, μην τον απορρίψεις, μην τον κάνεις να αμφιβάλει. Είναι όπως είναι. Τον δέχεσαι έτσι ή όχι. Μ’ αυτόν δεν είναι πολλές οι επιλογές. Εσύ όμως τον θέλεις και μάλιστα θέλεις να σε θέλει. Είπαμε τι να μην κανείς. Ιδού τι πρέπει να κάνεις, εκτός από το να πας με τα νερά του: Να του προσφέρεις τη σεξουαλικότητα που αποζητά, την υποταγή στις παρορμήσεις του και να δεχθείς να είσαι η… λεία του, αλλά ποτέ δεδομένη. Κίνητρό του είναι η πρόκληση. Τήρησε τα αυτά και κράτησε το ενδιαφέρον του ζωντανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι απλό και ξεκάθαρο ζώδιο και για να μην ξενερώσει, δε ζητά πολλά. Χειρότερο από την απιστία δεν υπάρχει γι’ αυτόν. Ισοδυναμεί με έγκλημα καθοσιώσεως, είναι εσχάτη προδοσία και συνεπάγεται απόλυτη διαγραφή με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς πώς και γιατί. Μην επιμείνεις με εξηγήσεις, γίνεται ακόμη χειρότερο. Μην τον πρήζεις με την κριτική και απόψεις, όταν έχει ήδη δική του αποκρυσταλλωμένη. Είναι άλλωστε σίγουρο ότι η πρακτική, γήινη ευφυΐα του, βρήκε τη σωστή λύση. Εσύ κράτησέ τον ευχαριστημένο, καλύπτοντας τις ανάγκες του για θαλπωρή, τρυφερότητα, ερωτισμό και καλό φαγητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αφού είσαι με έναν Δίδυμο, φρόντισε να διατηρείς αυτή τη φωτεινή πλευρά του εσώτερου Εγώ σου, που τον τράβηξε κοντά σου. Μην παραμελείς να αναγνωρίζεις έμπρακτα την ανεξαρτησία του, γιατί απεχθάνεται τις πιέσεις και αυτό που λέμε «στενό μαρκάρισμα». Τον κρυώνεις και του δημιουργείς τάσεις φυγής. Για να είναι ευχαριστημένος, παίξε με το δαιδαλώδες σε συνειρμούς μυαλό του, που συνήθως φαντάζεται πολύ περισσότερα από όσα πράγματι υπάρχουν. Λάβε υπόψιν την αστάθειά του και μη μένεις σε παγιωμένες απόψεις για να αποφύγεις συγκρούσεις. Απλώς πήγαινε με τα νερά του και όλα θα πάνε καλά για τους δυο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να θυμάσαι πάντα ότι έχεις να κάνεις με Καρκίνο, ένα κατ’ εξοχήν συναισθηματικό ζώδιο, πρόσφερέ του ό,τι έχει ανάγκη, βεβαίως τη συναισθηματική κάλυψη κυρίως, τρυφερότητα και κατανόηση. Δίνε του συνεχώς την ευκαιρία να νοιώθει ότι σε υποστηρίζει, να σε προστατεύει και να σου εκδηλώνει την στοργή του, έτσι γίνεται πιο ευτυχισμένος και ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή του. Ταυτίσου μ’ αυτόν! Όταν δεν τον κατανοείς, ξενερώνει, νοιώθει αποκομμένος, αποξενώνεται, κλείνεται στο καβούκι του, δυσθυμεί, βγάζει κακίες, επιτίθεται λεκτικά. Πρέπει να σκάβεις πάντα κάτω από την επιφάνεια και να τον ερμηνεύεις, για να επικοινωνείς καλύτερα μαζί του και να περνάτε καλά.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: zwdia24.gr

Ροή Ειδήσεων