• Αναζήτηση

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 1-1. Πολύτιμος βαθμός για την σωτηρία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Την ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη έχασε ο Αστέρας Αμαλιάδας, καθώς ήταν άστοχος και έμεινε στο 1-1 με τον Τσικλητήρα στην Πύλο που έδειξε το καλό της πρόσωπο και κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό για την σωτηρία.

Τουλάχιστον, η Αμαλιαδίτικη ομάδα έμεινε “ζωντανή” στην καταδίωξη της πρωτοπόρου ομάδας της Λακωνίας, η οποία αυτή την 15η αγωνιστική γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα (με 2-1 στην Καλαμάτα). Πλέον η διαφορά τους πήγε στους 3 βαθμούς (από 4). Ενώ στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μεταξύ άλλων αγώνων οι δυο αυτές ομάδες έχουν και να αναμετρηθούν επί ηλειακού εδάφους με τον Αστέρα Αμαλιάδας γηπεδούχο.

Φάσεις και Γκολ

Δυνατό παιχνίδι αλλά μέτριο και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο μισάωρο. Στο 41′ ο Αστέρας Αμαλιάδας είχε δοκάρι με φάουλ του Μπουντόπουλου και το 0-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 49′ προβάδισμα 0-1 για τον Αστέρα με τον Λόρι Κέρι που εκτέλεσε εύστοχα φάουλ από διαγώνια θέση για τον Αστέρα. Όμως, ήρθε γρήγορα ισοφάριση για τους γηπεδούχους σε 1-1 στο 56′ με τον Χατζηστάμου.

Στο 73′ ο Αστέρας που ήταν καλύτερος και υπερείχε, είχε φάουλ του Κέρι που έδιωξε πολύ δύσκολα ο Κόκκαλης με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι και στο 79′ ο Αστέρας είχε πάλι δοκάρι, με σουτ από τον Μαρουκάκη! Παρέμεινε τελικό το 1-1 παρά τις προσπάθεις του Αστέρα ως το τέλος, και με τον γκολκήπερ των γηπεδούχων να αποσοβεί επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του.

Μακρυπόδης (Αχαΐας), Μεσσήνης (Αχαΐας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας), οι καλοί σχετικά διαιτητές του αγώνα της Πύλου.

Τσικλητήρας Πύλου: Κόκκαλης, Σβίγγος, Γεωργιάδης, Αμπραχαμιάν, Σεντεμέντες, Νιόκκας, Ρήγας, Πύλιος (90+2′ Χύσα), Χατζηστάμου (85′ Μεμα), Τσάτσος (90+3′ Μάραντος), Κωστόπουλος (60′ Κροτσίδας).

Αστέρας Αμαλιάδας: Λέτσο, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπανούσης, Παγώνης, Ενγκουέμ, Μπουζούρας (46′ Μαρουκάκης), Κασνέτσι, Μπαρμπαρούσης (61′ Μηνάς), Κέρι, Τόρες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Ροή Ειδήσεων