• Αναζήτηση

Τι μουσική ακούει το κάθε ζώδιο;

Όπως και σε κάθε τι άλλο, έτσι και στη μουσική, κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτιμήσεις. Εδώ θα μάθετε πώς να προσελκύσετε κάποιο ζώδιο παίζοντας του την κατάλληλη μουσική ή τι CD να του διαλέξετε για δώρο.

Κριός

Το ζώδιο της φωτιάς προτιμά ζωντανή, εμπνευσμένη μουσική, η οποία όμως, θα έχει ταυτόχρονα ένα «στρατιωτικό» αίσθημα. Του ταιριάζει κάθε είδος μουσικής, που έχει ένα δυνατό ρυθμό κι αυτό επειδή ο κριός εκτιμά τον έρωτα, την έμπνευση, αλλά και την τάξη. Ο Βάγκνερ είναι μια καλή επιλογή από τους κλασικούς συνθέτες. Αν και σοβαροί και προσηλωμένοι στην καριέρα τους, τους αρέσει ν’ ακούν heavy metal, punk και hard rock. Τους αρέσει επίσης, η παλιά συμφωνική μουσική. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε Μότσαρτ, Coldplay, Sex Pistols και Ozzy Osbourne.

Ταύρος

Σ’ αυτό το ζώδιο της γης αρέσει η χαρούμενη ποπ μουσική. Η κλασική ροκ είναι επίσης, αγαπημένη του. Το βασικό είναι η μουσική που θα ακούει να είναι «εύκολη» στ’ αυτιά, αλλιώς ο ταύρος αναστατώνεται. Δεν τρελαίνονται για την κλασική μουσική, γιατί τη βρίσκουν κάπως… ακαταλαβίστικη. Τους αρέσει να τραγουδούν μαζί με το ραδιόφωνο και προτιμούν τη μουσική των Beatles, των Rolling Stones και των Heart. Συνηθίζουν να βλέπουν πολλή τηλεόραση και συχνά θα τους ακούσετε να σιγοτραγουδούν τους τίτλους αρχής της αγαπημένης τους σειρά. Τους αρέσουν επίσης τα σάουντρακ ταινιών, ιδίως ταινιών επιστημονικής φαντασίας ή περιπέτειας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: apotis4stis5.com

Ροή Ειδήσεων