• Αναζήτηση

Τι κάνει τους ανθρώπους να ταιριάζουν;

Ας υποθέσουμε ότι βγαίνεις ραντεβού. Και ας υποθέσουμε ότι περνάτε φανταστικά, τέλεια, ονειρεμένα. Γυρνάς στο σπίτι με το κλασικό χαμόγελο από έρωτα, μιλάς με κολλητό/κολλητή σε ρωτάει πως πήγε και απαντάς αυτό το χιλιoειπωμένο από την εποχή του Νώε, «Ήταν τέλεια. Δεν ξέρω, νομίζω ότι ταιριάζουμε πολύ».

Πως ταιριάζουν όμως οι άνθρωποι; Τι είναι αυτό που κάνει δύο άτομα να έλκονται, να βγαίνουν ραντεβού, να φιλιούνται, να πηγαίνουν σπίτι για dvd, να παντρεύονται;

Χιλιάδες τόνοι μελάνι έχουν χυθεί για το πώς καταλαβαίνεις αν ταιριάζεις με κάποιον. Και όσο κλισέ είναι η έκφραση που μόλις χρησιμοποίησα, άλλο τόσο κλισέ είναι όλα αυτά τα άρθρα, τεστ, do και don’t`s που υπάρχουν παντού για να σε συμβουλεύσουν. Τι λάθη να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού, πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και ξενερώνουν τους άντρες, πράγματα που κάνουν οι άντρες και ξενερώνουν τις γυναίκες, πράγματα που κάνουν οι άντρες και ξενερώνουν τους άντρες, πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και ξενερώνουν τις γυναίκες, το γείτονα και το σκυλάκι της από κάτω. Ζώδια που ταιριάζουν και δεν ταιριάζουν, ωροσκόποι που ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν τα ζώδια, ταιριάζουν εκείνοι οπότε όλα καλά, τεστ συμβατότητας με το νέο σου σύντροφο και άλλα τέτοια κριτήρια που παίζουν με τον πόνο μας και μας βάζουν σε καλούπια που λίγο πολύ έχουν το ίδιο περιεχόμενο : Προσποιήσου ότι είσαι τέλειος ή τέλεια, μέχρι να σε ερωτευτεί.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή:savoirville.gr

Ροή Ειδήσεων