• Αναζήτηση

Αιτήσεις για 8.166 θέσεις υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ!

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πρόσληψη 8.166 υπαλλήλων που θα καλύψουν θέσει τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, αορίστου χρόνου, σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ’).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία έχει ως ακολούθως:

– Για τις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και λήγει την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

– Για την κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αρχίζει την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και λήγει την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

– Για την κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης αρχίζει την Πέμπτη 8 Μαρτίου και λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00.

Όπως τονίζεται στην προκήρυξη, «οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’ και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ) της παρούσας, πρέπει…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων