• Αναζήτηση

27 Υπέροχες ιδέες για αποκριάτικο μακιγιάζ! (εικόνες)

Μπορεί να έχεις βρει το τέλειο κοστούμι για τις απόκριες, αλλά χωρίς το κατάλληλο αποκριάτικο μακιγιάζ το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο θα ήθελες. Γι’ αυτό και πολλές φορές ξεκινάμε πρώτα από το μακιγιάζ που θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε και έπειτα ψάχνουμε να βρούμε την στολή, ή πιο απλά φοράμε τα ρούχα που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο look.

Αν λοιπόν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη το τι θέλεις να ντυθείς στις απόκριες 2016, μπορείς να βρεις την ιδανική ιδέα για εσένα, ανάμεσα στις προτάσεις makeup που ακολουθούν!

Αποκριάτικο μακιγιάζ: Προτάσεις για να εντυπωσιάσεις τους πάντες!

Κούκλα

apokriatiko makeup koukla apokriatiko makigiaz koukla makeup spasmeni koukla

Αυτή η πρόταση είναι μια εξαιρετική ιδέα για όσες θέλουν να έχουν μια πιο γλυκιά εμφάνιση. Επίσης, μπορείς να ντυθείς το ίδιο με την κόρη σου. Το χαρακτηριστικό είναι τα ροζ μάγουλα και χείλη, εκτός και αν θέλεις να ντυθείς σαν πορσελάνινη κούκλα, όπου πιστεύω πως αυτή εδώ η ιδέα με το σπασμένο πρόσωπο είναι απλά εξαιρετική.

Κούκλα εγγαστρίμυθος

apokries 2016 koukla eggastrimithos makigiaz

Εδώ τώρα πάμε στην πιο ανατριχιαστική μορφή που μας θυμίζει και λίγο τον Τσάκι. Οι γραμμές στο σαγόνι είναι το απαραίτητο στοιχείο για μια κούκλα εγγαστρίμυθο και τα έντονα κόκκινα χείλη. Επιπλέον, θα πρέπει να δώσεις έμφαση και στα μάτια, χρησιμοποιώντας ψεύτικες βλεφαρίδες και γιατί όχι και φακούς επαφής με ανοιχτό χρώμα.

Γάτα και Τίγρης

apokriatiko makigiaz gata apokriatiko makigiaz tigrisapokriatiko makigiaz tigris

Το να ντυθείς γάτα είναι ίσως και η πιο ασφαλής και εύκολη επιλογή, μιας και το μακιγιάζ που θα πρέπει να κάνεις είναι αρκετά εύκολο. Τόνισε τα μάτια σου με μαύρο eyeliner, κάνε μια μαύρη μυτούλα και μουστάκια και είσαι έτοιμη.

Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο seχy και απαιτητικό μπορείς να ντυθείς τίγρης. Εδώ τώρα θα χρειαστείς βαφές ειδικές για face painting, ώστε να δώσεις στο πρόσωπο σου αυτό το καφέ – πορτοκαλί χρώμα και να κάνεις τις μαύρες και άσπρες γραμμές.

Ελάφι και ποντίκι

apokriatiko makigiaz elafi apokriatiko makigiaz pontiki

Με αυτές τις δύο υπέροχες προτάσεις ολοκληρώνουμε και με το ζωικό βασίλειο. Το ελαφάκι θέλει όπως και η γάτα μαύρη μύτη και μάτια, ενώ τα χρώματα του είναι προς το καφέ. Ενώ για το ποντίκι θα χρειαστείς γκρι πρόσωπο, ροζ μύτη, μάγουλα και χείλια και φυσικά μαύρα μουστάκια….

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ediva.gr

Ροή Ειδήσεων