• Αναζήτηση

5 Απόρθητες Σπιτικές Κρυψώνες για τα Μυστικά σας

Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή χρειάστηκε να κρύψουν κάτι μέσα στο σπίτι, από το δώρο-έκπληξη του αγαπημένου τους μέχρι χρήματα, χρυσαφικά ή κάποιο μυστικό. Δείτε πως θα φτιάξετε τις σπιτικές κρυψώνες που δεν θα βρει ποτέ κανείς.

Βιβλιοθήκη-κρυψώνα Ένα τέλειο σημείο για να κρύψετε σημαντικά έγγραφα, χρήματα, κοσμήματα ή ό,τι άλλο θέλετε είναι η βιβλιοθήκη σας. Υπάρχουν στην αγορά αποθηκευτικοί χώροι που στην μία τους πλευρά έχουν βιβλία που μοιάζουν 100% αληθινά. Βάζοντας τα ανάμεσα σε άλλα βιβλία στη βιβλιοθήκη σας δεν πρόκειται να κάνετε κανέναν να υποπτευθεί τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τα βιβλία σας.

Η τέλεια κρυψώνα για να βάλετε στη βιβλιοθήκη σας

Η τέλεια κρυψώνα για να βάλετε στη βιβλιοθήκη σας.

Αυτοσχέδιες κρυψώνες Σκάψτε ένα κομμάτι της πόρτας σας και βάλτε μέσα σε αυτό ένα μικρό σωληνάκι που η μία του επιφάνεια έχει τη μορφή βίδας. Έτσι όλοι θα νομίζουν πως πρόκειται για αληθινή βίδα ενώ στην πραγματικότητα θα είναι η μυστική σας κρυψώνα.

Κρυψώνες για μικροπράγματα μέσα σε πόρτες και παράθυρα

Κρυψώνες για μικροπράγματα μέσα σε πόρτες και παράθυρα.

Πίνακες Οι πίνακες είναι μία πάρα πολύ καλή λύση για να κρύψετε σημαντικά έγγραφα, αρχεία ή απλά… το ημερολόγιό σας. Μπορείτε είτε να αγοράσετε ειδικούς πίνακες-κρυψώνες που διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο, είτε να κολλήσετε έναν φάκελο με μερικά από τα αρχεία σας πίσω από έναν πίνακα στο σημείο που αυτός δημιουργεί κενό με τον τοίχο.

Κρυφοί αποθηκευτικοί χώροι Aν διαθέτετε σκάλα μπορείτε να προσθέσετε, αντί για σκαλοπάτια, συρτάρια για έξτρα αποθηκευτικούς χώρους. Μία επίσης καλή λύση είναι να φτιάξετε στο σαλόνι σας ντουλάπια που θα δείχνουν ως απλή συνέχεια του τοίχου.

Ορίστε μία καλή κρυψώνα για τα κρασιά σας.

Τραπέζι-κρυψώνα Αν δε θέλετε να ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα για να δημιουργήσετε κρυψώνες στο σπίτι σας τότε μπορείτε απλά να βάλετε ένα πολύ φαρδύ τραπεζομάντιλο στο τραπεζάκι σας και να κολλήσετε στο κάτω μέρος του τραπεζιού αυτό που θέλετε να κρύψετε.

Πηγή: spirossoulis.com

Ροή Ειδήσεων