• Αναζήτηση

Ο Ελληνας πιλότος περιγράφει πώς ξεγέλασε τους Ταλιμπάν στην Καμπούλ!

Τις δραματικές στιγμές που έζησε το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο Intercontinental της Καμπούλ, περιγράφει ο πιλότος Βασίλης Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου, όμως, δεν ήταν ο μόνος Ελληνας που είχε καταλύσει στο εν λόγω ξενοδοχείο. Εκεί βρισκόταν ο επίσης πιλότος Μιχάλης Πουλικάκος.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους. Το BBC σε δημοσίευμά του ανέφερε χθες ότι ανάμεσα στους νεκρούς της επίθεσης βρίσκεται και ένας Ελληνας, πληροφορία που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ούτε από το ΥΠΕΞ, ούτε από κάποια άλλη πηγή. Το πιθανότερο είναι ότι η είδηση προέκυψε καθώς ο ένας από τους δύο Ελληνες πιλότους που είχαν καταλύσει στο εν λόγω ξενοδοχείο άργησε να δώσει σημάδι ζωής.

Ο λόγος για τον Βασίλη Βασιλείου που πραγματικά σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία του, την καθαρή του σκέψη και τις έξυπνες κινήσεις του.

Ο Ελληνας πιλότος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στον ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ανέφερε ότι όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, αμέσως έσβησε τα φώτα του δωματίου του. Ηταν στον 5ο όροφο, εκεί όπου κατέληξαν οι τρομοκράτες και σκότωσαν δεκάδες ενοίκους του ξενοδοχείου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων