• Αναζήτηση

Αντρική Υπόθεση | Πώς θα αναβαθμίσεις το στυλ σου στις εκπτώσεις!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν και παρά το γεγονός ότι είναι η περίοδος μετά από τις γιορτές που το πορτοφόλι αδειάζει, εσύ βλέπεις ένα σωρό ευκαιρίες μπροστά σου. Οι καλές τιμές και οι προσφορές είναι αλήθεια ότι επιδρούν κάπως επάνω σου, είναι χειριστικές αυτές οι ταμπέλες με τα ποσοστά έκπτωσης και σε προκαλούν. Εντάξει, παραδέχομαι ότι σου περιέγραψα περισσότερο την γυναικεία σκέψη αυτή την περίοδο, αλλά και εσύ δεν πας πίσω. Θες να κάνεις μία επένδυση, να πάρεις επιτέλους το μπουφάν που είδες. Τότε σου φαινόταν περιττό, αλλά τώρα είναι ευκαιρία.

Η αλήθεια είναι ότι η εκπτωτική περίοδος ελοχεύει κινδύνους αλλά προσφέρει και πραγματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις τα κενά της γκαρνταρόμπας σου ή να την ανανεώσεις. Εντάξει, έχεις το δικαίωμα να εκφράσεις λίγο την καταναλωτική σου μανία, αλλά κάνε το σωστά. Βρες αυτά που πραγματικά αξίζει να αγοράσεις σε καλύτερη τιμή, έχει νόημα να τα πάρεις τώρα κι όχι αργότερα και δεν θα τα κλείσεις μέσα στην ντουλάπα με τα ταμπελάκια.

#1 Παλτό

Ένα κλασικό παλτό είναι πάντα χρήσιμο ανεξάρτητα από τα trends. Βρες ένα σε μία απλή γραμμή που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα και να είσαι σίγουρος ότι αυτή σου η αγορά θα σε σώσει πολλές φορές και θα έχει αξία για πολύ καιρό.

#2 Πουκάμισο

Διαβάστε περισσότερα εδώ: oneman.gr

Ροή Ειδήσεων