• Αναζήτηση

Καλιφόρνια | Το σπίτι του τρόμου για 13 αθώες ψυχές! (photos)

Η υπόθεση που αφήνει άφωνους τους πάντες. Ποιο αρρωστημένο μυαλό θα μπορούσε να έχει σκεφτεί αυτό που αποκαλύφθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια. Εκεί όπου 13 παιδιά, 10 κορίτσια και τρία αγόρια, ηλικίας από 2 έως 29 ετών, ζούσαν στιγμές μαρτυρίου στα χέρια των ίδιων τους των γονιών.

Παιδιά που ζούσαν περιορισμένα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαιναν ούτε για να πάνε σχολείο. Παιδιά που μεγάλωσαν μακριά από τον κόσμο. Και βρέθηκαν αλυσοδεμένα στα κρεβάτια τους με λουκέτα, βρώμικα και στα όρια της λιμοκτονίας. Όλα σε ένα σκοτεινό και βρώμικο δωμάτιο. Παιδιά που σώθηκαν (σωματικά τουλάχιστον) χάρη στη θαρραλέα 17χρονη αδερφή τους. Το κορίτσι που κατάφερε να το σκάσει, να βρει ένα κινητό τηλέφωνο και να καλέσει τις αρχές.

Κεντρικά πρόσωπα της φρικιαστικής υπόθεσης ο 57χρονος Ντέιβιντ Άλεν Τέρπιν και η σύζυγός του Λουίς Άνν, ετών 49. Είναι οι «γονείς» που κρατούσαν τα παιδιά τους σε συνθήκες αιχμαλωσίας. Και οι δυο έχουν συλληφθεί, προφυλακιστεί και την Πέμπτη θα οδηγηθούν στο δικαστήριο. Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες (σ.σ. βασανιστήρια και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο) και η εγγύηση που ορίστηκε για να αποφυλακιστούν είναι στα 9 εκατ. δολάρια για τον καθένα. Κανείς από τους δυο δεν έχει δώσει εξηγήσεις για τη φρίκη. Γιατί κρατούσαν τα παιδιά τους φυλακισμένα και υποσιτισμένα.

Το σπίτι του τρόμου βρίσκεται στο Πέρις, στην κομητεία του Ρίβερσαϊντ, δύο ώρες νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες. Μια συνοικία με καινούργια σπίτια.

Το σπίτι όπου έμενε η οικογένεια

Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ: newsit.gr

Ροή Ειδήσεων