• Αναζήτηση

Τι θα γίνει με τον ανασχηματισμό μετά την παραίτηση Ζουράρη!

Αναβρασμό προκάλεσε στην κυβέρνηση -και κυρίως στο στρατόπεδο των ΑΝΕΛ- ο Κώστας Ζουράρις με τις υβριστικές δηλώσεις του για τον Άρη και τον Ολυμπιακό.

Ο υφυπουργός Παιδείας υπέβαλε τελικά την παραίτησή του, με e-mail στον πρωθυπουργό, κάτι που του είχε ζητήσει να πράξει ο Πάνος Καμμένος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του το πρωί της Κυριακής.

Παραμένει γρίφος το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του κ. Ζουράρι στο υπουργείο Παιδείας. Θεωρείται πάντως εξαιρετικά δύσκολο -αν και βέβαια κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει- να ανακοινωθεί τη Δευτέρα ποιος θα τον διαδεχθεί, με δεδομένο ότι πρόκειται για μία «καυτή» ημέρα, με την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή.

Το ένα σενάριο θέλει τις σχετικές αποφάσεις από την Τρίτη, αν και υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει κενή η θέση μέχρι να προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας σε διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα. Αλλωστε, από το Μαξίμου διαμηνύουν ότι προτεραιότητα αυτή την περίοδο έχει το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης του προγράμματος, ενόψει του Eurogroup που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων