Όλες βρεθήκαμε στη φάση που κοιτάς κάθε 2 λεπτά το τηλέφωνο σου και αναρωτιέσαι αν χάλασε ή αν απλά αυτός δε σου έστειλε μήνυμα. Μετά το πρώτο ραντεβού, μετά το δεύτερο, μετά από καβγά, ενώ είστε στην αρχή της γνωριμίας σας ή της σχέσης σας. Δύσκολες ώρες, που αναγκάζεις τον εαυτό σου να είναι εκεί και να περιμένει, να παρατηρεί κάθε πόσο ήταν συνδεδεμένος και να υπολογίζει πότε θα στείλει. Ε μα έλα που μπορεί να μη στείλει! Εκεί όμως πρέπει να αντισταθείς κι εσύ. Άσε το κινητό κάτω και απομακρύνσου! Είναι δύσκολο, το ξέρω. Ειδικά αν θέλεις πολύ να στείλεις αυτό το μήνυμα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη κορίτσια και γιατί υπάρχουν μερικές κρίσιμες στιγμές που ΔΕΝ πρέπει να στείλεις αυτό το μήνυμα διάβασε παρακάτω. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει, παρόλα αυτά εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους για να αντισταθείς σ’ αυτή τη μεγάλη πρόκληση.

1. Αποστολή: Distraction

πως να αποφυγεις να του στειλεις μηνυμα

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ξεγελάσεις τον εαυτό σου με αντιπερισπασμό. Απέσπασε την προσοχή σου από το συγκεκριμένο θέμα. Σταμάτα να παρατηρείς το τηλέφωνο σου. Σταμάτα να το σκέφτεσαι και ασχολήσου με κάτι άλλο. Βάλε μικρούς στόχους στο μυαλό σου. Όπως ότι δε θα στείλεις μέχρι το τέλος της ημέρας. Μόλις κατακτήσεις τον πρώτο στόχο, οι επόμενοι θα είναι παιχνιδάκι!

2. Put the phone down and walk away

3
Ακριβώς αυτό. Άσε το τηλέφωνο κάτω και απομακρύνσου. Και το laptop και το tablet και οτιδήποτε άλλο σε συνδέει με τον έξω κόσμο και.. εκείνον. Αποσυνδέσου από όλα για λίγο, είναι λυτρωτικό. Άσε που μπορεί να προσέξει και την απουσία σου. Δείξε ότι είσαι πολυάσχολη και όχι πάνω από ένα τηλέφωνο!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: savoirville.gr