• Αναζήτηση

Τι σου αρέσει στο σεξ ανάλογα με το ζώδιο σου

Κι όμως το ζώδιό σου παίζει ρόλο ακόμη και στον τρόπο με τον οποίο κάνεις σεξ όσο κι αν αυτό σου φαίνεται περίεργο. Και μπορεί μερικά ζώδια να έχουν το θεωρητικό πλεονέκτημα όσον αφορά το χάρισμα του sexiness, όμως είναι τελικά έτσι στην πράξη;

Ας δούμε τι κάνουν οι 12 ladies του ζωδιακού στο κρεβάτι τους λοιπόν:

Kριός: “Παθιασμένη μεν, παραδοσιακή δε”

image

Και θερμή είναι και παθιασμένη λέγεται και ιδιαίτερα προβλήματα με το σώμα της δεν έχει αλλά τελικά είναι μια “παραδοσιακή” γυναίκα στο κρεβάτι που αποφεύγει τα καινούρια πράγματα και στέκεται σε αυτά που ξέρει και τα κάνει καλά.

Ταύρος: H “μαραθωνοδρόμος”

image

Οι φήμες λένε πως αυτό το κορίτσι έχει αντοχές, τρομερές αντοχές. Της αρέσει να κάνει μαραθώνιο σεξ και να τεστάρει τις δυνάμεις της. Της αρέσει να έχει το πάνω χέρι, όπως επίσης να περνάει αρκετή ώρα στο κρεβάτι με το σύντροφό της κάνοντας pillowtalk .

Δίδυμοι: “Romance vs One night stand”

image

Tα κορίτσια αυτά έχουν δυο προσωπικότητες και στο σεξ: Η τύχη θα δείξει αν θα βγει ο συναισθηματικός εαυτός τους ή θα κάνουν one night stand χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

Καρκίνος: “Όχι πια σεξ, μόνο έρωτα”

image

Στους καρκίνους αρέσει ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα. Αγαπούν το σύντροφό τους, θέλουν να φιλιούνται στο στόμα και επιθυμούν ρομαντικές καταστάσεις όπως κεριά, σβηστά φώτα, αγκαλιές και χάδια και όλα αυτά τα κλισέ.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: marieclaire.gr

Ροή Ειδήσεων