• Αναζήτηση

7 πράγματα που δεν κάνουν ποτέ οι πραγματικές φίλες

Φιλία είναι ένα υπέροχο αίσθημα όπου οι άνθρωποι έχουν ανάγκη στη ζωή τους και θα ήταν χαμένοι χωρίς αυτήν. Φιλία είναι ένας δεσμός πολύ ισχυρός που δένει τους ανθρώπους και τους προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα, κοινωνικότητα και συναισθηματική πληρότητα. Βέβαια, οι εποχές της ανεμελιάς και της παιδικής αθωότητας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και είναι φυσικό με την πάροδο των ετών να αλλάξει και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται η φιλία. Οι εμπειρίες, η ωριμότητα αλλά και οι συνθήκες της ζωής σου δίνουν μαθήματα φιλίας, κάνοντάς σε να αναθεωρείς συνεχώς τις προτεραιότητές σου αλλά και την αξία όσων έχεις δίπλα σου.
Ποια είναι όμως τα σημάδια που θα καταλάβουμε ότι δίπλα μας έχουμε τοξικούς ανθρώπους;

Σου κάνει κοπλιμέντα,αλλά αν το καλοσκεφτείς, μπορούν να θεωρηθούν προσβολές τελικά.

Κάνει σαν κακομαθημένη και όταν δεν γίνεται το δικό της ή όταν της αρνείσαι σε κάτι, αντί να γίνει συγκαταβατική αντιδρά παιδιάστικα και σταματάει να σου μιλάει.

Θέλει να είναι το επίκεντρο και να σου μιλάει συνεχώς για τα δικά της,όταν όμως μιλήσεις εσύ για τα δικά σου, δεν δίνει καμία απολύτως σημασία.

Όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα περιμένει να παρατήσεις τα πάντα και να τρέξεις κοντά της για να την παρηγορήσεις και όταν δεν μπορείς σου κάνει παράπονα. Αντίθετα όταν την χρειάζεσαι εσύ δεν είναι ποτέ διαθέσιμη.

Έχει κάνει μόνιμη συνήθεια το να κουτσομπολεύει τους άλλους για όλα.

Είναι πολύ ανταγωνιστική, και για κάποιο λόγο θέλει να αποκτήσει όλα όσα έχεις εσύ ή και καλύτερα.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.gr

Ροή Ειδήσεων