• Αναζήτηση

Δολοφόνος Δώρας | Εγώ την τραυμάτισα, ο Χάρης και ο «Ψηλός» την εκτέλεσαν!

Λίγες ώρες αφότου το υπολογητικό του υπόμνημα, στο οποίο ανέφερε ότι πήρε εντολή να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη, είδε το φως της δημοσιότητας, ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού υποστήριξε ότι δεν σκότωσε αυτός την κοπέλα.

Μιλώντας μέσα από το κελί του στις φυλακές Δομοκού στο Star, είπε τα εξής:

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό. Θέλανε την κοπέλα να την φάνε από την αρχή αυτοί που είναι και τους έχω δώσει και ονομαστικά και γι΄ αυτό θα κατέβω κιόλας, εγώ έρχομαι με μεταγωγή, την Τρίτη θα βρίσκομαι και για να μου τους φέρει να τους αναγνωρίσω, την εγκληματική οργάνωση…».

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθότανε στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον καθ΄ ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας τα χτυπήματα με μαχαίρι που επέφεραν τον θάνατο της 32χρονης εφοριακού, τα κατάφεραν δύο άλλοι άνδρες, ο Χάρης και ο «Ψηλός». Δεν αποκαλύπτει όμως την ταυτότητα τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Ροή Ειδήσεων