• Αναζήτηση

8 τεμπέλικα μυστικά ομορφιάς που θα σας γλυτώσουν χρόνο

Υπάρχουν μέρες που έχετε αργήσει στη δουλειά και πρέπει να βιαστείτε ή απλά βαριέστε να ασχοληθείτε με τις ώρες με την προετοιμασία σας. Αυτές ακριβώς τις στιγμές τα τεμπέλικα μυστικά ομορφιάς μπορούν να σας γλυτώσουν χρόνο, αλλά και κόπο. Είναι ιδανικά κόλπα για πολυάσχολες γυναίκες!

Έτσι, θα μπορέσετε να δείχνετε και πάλι πολύ όμορφη, χωρίς να έχετε χάσει ώρες για να το πετύχετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε κάποια μικρά tips και tricks και θα είστε έτοιμη σε χρόνο DT.

Δοκιμάστε λοιπόν τα 8 τεμπέλικα μυστικά ομορφιάς που θα δείτε στην λίστα που ακολουθεί και κάντε την καθημερινότητα σας και όχι μόνο πιο εύκολη. Γλιτώστε χρόνο από το βάψιμο αλλά και το χτένισμα σας, ακόμη κι αν δεν βιάζεστε. Γιατί να κάθεστε με τις ώρες στο μπάνιο για να πετύχετε κάτι που μπορείτε να κάνετε σε λίγα μόλις λεπτά. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που κερδίσατε σε κάτι πιο δημιουργικό και ουσιαστικό. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα πάτε στην δουλειά ή την βόλτα σας απεριποίητη και άσχημη.
Βάλτε βαζελίνη στα σημεία που θα ψεκάσετε μετά το άρωμα σας

Αν θέλετε να αυξήσετε την διάρκεια της κολόνιας σας όταν βγαίνετε έξω, δοκιμάστε να εφαρμόστε πρώτα λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα την ψεκάσετε.
Σκουπίστε το πρόσωπο σας με ένα φίλτρο για γαλλικό καφέ


Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Ροή Ειδήσεων