• Αναζήτηση

Ποιος ήρωας του παραμυθιού θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιό σου;

Τα παιδικά χρόνια όλων μας είναι γεμάτα από παραμύθια. Ένας μαγικός κόσμος ανοιγόταν μπροστά μας και χιλιάδες εικόνες και χρώματα μας πλημμύριζαν. Νεράιδες, ξωτικά, μάγοι και πρίγκιπες, δράκοι, γίγαντες και βασίλισσες μας συνάρπαζαν με τις ιστορίες τους που ενεργοποιούσαν τη φαντασία μας, λίγο πριν κοιμηθούμε.
Κλείσε τα μάτια σου, αφήσου να σε παρασύρει αυτή η αίσθηση και σκέψου, αν σου δινόταν η ευκαιρία να γίνεις ένα από αυτά τα φανταστικά πλάσματα, ποιο θα ήθελες να είσαι; Εμείς κάναμε μια προσπάθεια να τα ταιριάξουμε ανάλογα με το ζώδιό σου.
Κάθε διαφωνία ή άλλη άποψη σαφώς είναι αποδεκτή!

Κριός

Ο Δράκος
Πολύ κακός, όταν θυμώνει, πετά φλόγες κι όμως όποιος τον πλησιάσει περισσότερο βλέπει πόσο αξιολάτρευτος είναι κι ότι όλη αυτή η εικόνα που βγάζει είναι μια άμυνα. Ειλικρινής και πιστός με τους δικούς του ανθρώπους, θα τα βάλει με τον ίδιο το Θεό, αν πρέπει να τους προστατεύσει.

Ταύρος

Ο αγαθός γίγαντας
Παρά το τρομακτικό του μέγεθος, που στο διάβα του κάνει την γη να τρέμει και τους πάντες να τρέχουν φοβισμένοι να κρυφτούν, είναι καλοκάγαθος και το μόνο που ψάχνει είναι η ηρεμία, η αγάπη και η αποδοχή των γύρων του. Θα θυμώσει, μόνο όταν τον πειράξουν ή τον κοροϊδέψουν και όταν μείνει μόνος του θα αφήσει το δάκρυ του να κυλήσει.

Δίδυμοι

Το ξωτικό
Παιχνιδιάρικο, πονηρό, πειραχτήρι και άτακτο, το ξωτικό είναι άλλοτε βοηθητικό στον κεντρικό ήρωα και άλλοτε του βάζει τρικλοποδιές. Μπορεί να τον εκνευρίζει που πετάγεται συνεχώς μπροστά του, ποτέ όμως δε γίνεται μισητό.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Ροή Ειδήσεων