• Αναζήτηση

Οι πιο περίεργες διατροφικές συνήθειες των σταρ του Χόλιγουντ!

Δοκιμάστε βαζάκια με παιδικές τροφές, αποφύγετε την γλουτένη, βάλτε στο πιάτο σας μόνο κίτρινες τροφές τη Δευτέρα, μαγειρέψτε με λάδι καρύδας… Αυτές είναι μόνο μερικές από τις διατροφικές συνήθειες των σταρ χάρη στις οποίες, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες, έχουν άψογη σιλουέτα και σώμα ζηλευτό.

Το Business Insider βρήκε τα πιο τρελά και περίεργα πράγματα που έχουν κάνει οι σταρ του Χόλιγουντ για να αδυνατίσουν και να διατηρήσουν τη φόρμα τους ενώ επιχειρεί να απαντήσει και στο ερώτημα «Να το δοκιμάσω;»

Beyonce

star1

Η Beyonce δοκίμασε το λεγόμενο «Master Cleanse» πριν παίξει στην ταινία «Dreamgirls». Ουσιαστικά η χυμώδης ποπ σταρ ακολούθησε μία διατροφή που περιλάμβανε μόνο χυμό λεμονιού, σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι καγιέν, για αποτοξίνωση και επιτάχυνση της απώλειας βάρους.

Συμβουλή: Ποτέ δεν χρειάζεται να κάνετε αποτοξίνωση. Ο οργανισμός το κάνει για μαςς. Είναι μια διαδικασία που την κάνει από μόνος του Δεν αξίζει.

Reese Witherspoon

star2

Δοκίμασε την δίαιτα των παιδικών τροφών. Δηλαδή τρως 14 βαζάκια με παιδικές τροφές με την επιλογή ενός πραγματικού γεύματος με λίγες θερμίδες, κάθε μέρα.

Συμβουλή: Μην την κάνετε. Ένα βαζάκι με παιδική τροφή έχει 80 θερμίδες. Με 14 την ημέρα παίρνετε περίπου 1.000 θερμίδες, συν ένα πραγματικό γεύμα. Οπότε, αν το γεύμα που επιτρέπετε στον εαυτό σας είναι περίπου 400 θερμίδων- που ισοδυναμεί με ένα μικρό κομμάτι ψάρι στο γκριλ ή κρέας χωρίς λίπος και κάποια λαχανικά- σίγουρα θα χάσετε βάρος.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: newsbeast.gr

Ροή Ειδήσεων