• Αναζήτηση

Ποιος celebrity είναι η επιτομή του ζωδίου σου;

Tα ταμπλόιντς σφυροκοπούν τα μυαλά μας με την καραμέλα πως «οι σελέμπριτις είναι άνθρωποι σαν και εμάς» . Μέγα ψέμα. Και ας αφήσουμε τον πλούτο, τη λάμψη και τους εκατομμύρια τα λεγόμενα (κέι) και ας πούμε ότι αναπνέουν, ότι λατρεύουν την πίτσα και βαριούνται το κέιλ, τσεκάρουν στο ίντερνετ τις ζωδιακές προβλέψεις και γενικά είναι και αυτοί άνθρωποι.

Οι δημόσιες αυτές προσωπικότητες κάνουν τον απόλυτο αστρολογικό «τελάλη»

12 σταρ μεγατόνων που φαίνεται να έκαναν το άστρο τους όχημα και κάνει τη φήμη τους να ταξιδεύει τα πέρατα της γης. Διάβασε το ζώδιο σου και τον celebrity που του αντιστοιχεί, δες αν έχεις κάποιο κοινό και κρυφοκοίταξε από την κλειδαρότρυπα το μέλλον σου.

Κριός: Reese Witherspoon

22 Μαρτίου, 1976

image

Η Reese λένε πως είναι κλασική περίπτωση Κριού. Εκ φύσεως ηγέτης, όλα τα ζώδια της φωτιάς είναι ζωηρά, γεμάτα αυτοπεποίθηση και λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, αλλά κανείς δεν φτάνει τον Κριό. Το σίγουρο είναι ότι είναι φιλόδοξοι και δεν μπορούν να ακούνε χαζομάρες, κλασικό παράδειγμα Η Whitherspoon η οποία αντί κάτσει να ακούει τα «όχι» έφτιαξε την δική της εταιρεία παραγωγής, την Pasific Standard και αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή.

Οι Κριοί δεν ξέρουν τη θα πει υπομονή, είναι ξεροκέφαλο ζώδιο και σιχαίνεται να έχει αφεντικά

Προτιμούν να στηρίζονται στις δυνάμεις τους έχοντας σαφέστατη εμπιστοσύνη στα χέρια τους. Όπως όλοι οι Κριοί, έτσι και η Reese έχει την ικανότητα εντοπίζει ποιο είναι το πρόβλημα, στην περίπτωση της ήταν η έλειπής γυναικεία παρουσία στον κινηματογράφο , η ηθοποιοός και υπερ επιτυχημένη παραγωγός δήλωσε σχετικά με αυτή της την απόφαση “δεν μπορούσα να γυρίσω σε άνδρες κάνοντας την ερώτηση και τι κάνουμε τώρα;.. Αν θες να κάνεις κάτι, κάνε το μόνη σου”. Τώρα τρέχει μια τεράστια εταιρεία παραγωγής η οποία απαρτίζεται από έναν στρατό ανεξάρτητων γυναικών. Η ίδια το περιγράφει ως η ιδανική ηγέτιδα για εκείνη έχει τα εξής χαρακτηριστικά είναι έντονη, μαχητική, με άγριες διαθέσεις και έτοιμη πάντα να ζήσει τον θρίαμβο.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: marieclaire.gr

Ροή Ειδήσεων