• Αναζήτηση

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κρατάς την τσάντα σου για την προσωπικότητά σου

Βλέπεις στο δρόμο μια γυναίκα και τα μάτια σου πέφτουν κατευθείαν στην επώνυμη τσάντα της. Φανταζόσουν ότι ο τρόπος που την κρατάει δείχνει πολλά περισσότερα από το logo του brand;

Η τσάντα είναι από τα πιο αγαπημένα, αν όχι το πιο αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ. Το στιλ της μπορεί να αποπνέει θηλυκότητα, δυναμισμό και κομψότητα και το πώς θα την συνδυάσεις είναι δυνατό να σε αναδείξει σεβασίλισσα του στιλ. Λέει πολλά για το τι σου αρέσει, το πού πας , ποια είσαι, ανάλογα με το σχήμα, το μέγεθος, το υλικό και το χρώμα της. Εκτός από όλα αυτά, όμως, έρχεται να σε προδώσει και να σε χαρακτηρίσει κάτι άλλο πιο απλό, πιο καθημερινό, που αλήθεια δεν φανταζόμασταν. Μια κίνηση τόσο απλή και αυθόρμητη, που κάνεις πολλές φορές μέσα στην ημέρα χωρίς να σκέφτεσαι τι μπορεί να αποκαλύπτει για εσένα και την προσωπικότητα σου.

Οι ειδικοί στην γλώσσα του σώματος εξηγούν τι δείχνει για το χαρακτήρα σου ο τρόπος που κρατάς την τσάντα σου όταν περπατάς ή ακόμα και όταν στέκεσαι και περιμένεις σε μια ουρά. Είτε πρόκειται για μια satchel ή crossbody, η τσάντα σας εκτός από τα must have για μια γεμάτη τρέξιμο ημέρα φέρει πάνω της και στοιχεία για την κάτοχο της. Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι που κρατάμε την τσάντα ανάλογα πάντα και από τον σχεδιασμό της είναι έξι και κάτι έχουν να σου πουν.

1 Στο χέρι

Εκτός από τις επίσημες και βραδινές εξόδους σας όπου αναγκαστικά κρατάτε το clutch στα χέρια σας, όταν κάνετε το ίδιο με μεγαλύτερες τσάντες όπως μια office bag ή ένας χαρτοφύλακας, δείχνετε πως σας ενδιαφέρει πολύ η σημασία της εργασίας σας και είστε γυναίκα καριέρας.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή:bovary.gr

Ροή Ειδήσεων