• Αναζήτηση

Ζώδια | Τα κόλπα των ανδρών για να σε κατακτήσουν

Ποια γοητευτικά κόλπα επιστρατεύει κάθε ζώδιο για να σε κατακτήσει

Όπως είναι γνωστό στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι 12 ζωδιακοί τύποι πριν ορμήσουν για να σε κατακτήσουν! Καθένας βέβαια έχει τον τρόπο του. Άλλος πιο ορμητικός, άλλος πιο έξυπνος, άλλος λίγο… μουλωχτός, απ’ όλα έχει ο ζωδιακός μπαξές!

Διάβασε παρακάτω τα κόλπα που από φυσικού τους επιλέγουν τα 12ζώδια όταν θέλουν να κατακτήσουν μια γυναίκα!

Κριός

Άμεσος, ειλικρινής κι αυθόρμητος ο Κριός βγάζει το γνήσιο αρσενικό, αυτό που θα σε αρπάξει και θα σε στήσει στον τοίχο. Χωρίς να σου αφήσει και πολλά περιθώρια διαφυγής, θα πάει κατευθείαν στο ψητό τύπου «σε είδα, μ’ αρέσεις και σε θέλω πολύ». Δε θα αφήσει χώρο στη φαντασία σου που μεν ρομαντικό δεν το λες, αλλά είναι απόλυτα σεξουαλικό. Το καυτό βλέμμα και η κοφτή ανάσα τον χρίζουν φαβορί του πρωταθλήματος.

*Επειδή η θέση που βρίσκεται ο Άρης σε ένα αντρικό ωροσκόπιο, δηλώνει την έκφραση της σεξουαλικότητάς του είναι πολύ πιθανό οι παραπάνω περιγραφές να ανταποκρίνονται περισσότερο σε αυτόν κι όχι στον Ήλιο (ζώδιο).

Ταύρος

Παρότι λιγομίλητος, έχει αυτό το ηδυπαθές βλέμμα που σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά και να επιθυμείς ακόμα περισσότερα. Θα σε προσεγγίσει πολύ ήρεμα, με αργά, αποφασιστικά βήματα και θα σου εκφράσει το θαυμασμό του, χωρίς υπερβολές και σάλτσες αλλά με φωνή τόσο σιγανή κι αισθησιακή που σε όποια πρόταση κι αν σου κάνει θα πεις «ναι» με χίλια.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrology.gr

Ροή Ειδήσεων