• Αναζήτηση

5 λόγοι για να χωρίσετε πριν από τα Χριστούγεννα

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές όλο και περισσότεροι αισθάνονται πιο μελαγχολικοί και θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο για να περάσουν ζεστά τις γιορτινές μέρες. Από την άλλη, υπάρχουν και οι άλλοι που ήδη είναι σε σχέση και προτιμούν να είναι single αυτές τις μέρες.

Αν είστε στη δεύτερη κατηγορία και θεωρείτε ότι θα περάσετε καλύτερα αν είστε μόνοι σας, μην σας αγχώνει ότι έρχονται γιορτές και κάντε πράξη αυτό που θα σας κάνει να περάσετε όμορφα αυτές τις ξεχωριστές μέρες.

Κι αν ακόμη φοβάστε να κάνετε το μεγάλο βήμα… υπάρχουν σημάδια που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν θα πρέπει να χωρίσετε πριν τα Χριστούγεννα, για να σας βρει ο καινούργιος χρόνος στην καλύτερη φάση της ζωής σας.

  • Είστε σίγουροι πως αν μείνετε μαζί του/της, θα γκρινιάζετε σε φίλους και συγγενείς γι’ αυτόν/η. «Θα βγούμε εκεί, που θέλει αυτός», «Κοίτα πως τρώει τη γαλοπούλα», είναι μερικά από τα παράπονα που μπορεί να κάνετε και μετά θα κάθεστε με τους μικρότερους σε ηλικία συγγενείς σας να τους λέτε πως οι σχέσεις δεν είναι και τόσο ειδυλλιακές.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Ροή Ειδήσεων