• Αναζήτηση

Γιατί να μη βγεις με κάποιον που δεν ακούει την ίδια μουσική με σένα;

Στις περισσότερες σχέσεις υπάρχουν μερικές κόκκινες σημαίες που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει και τόσο ρόδινα: όπως για παράδειγμα, το να μη συμφωνείτε στα πολιτικά ή να μη σε συμπαθεί ιδιαίτερα η μητέρα του ή απλά να μην τον χωνεύουν οι φίλοι σου ή να μην τα βρίσκετε στο που θα πάτε, που θα βγείτε, που θα φάτε ή, ακόμη χειρότερα, να μη σέβεται τις μουσικές σου επιλογές. Και, δηλαδή, τι κάνει ακριβώς; Χλευάζει την Katy Perry και την Lana del Rey; *ντροπή*

Giphy Embed

Και βασικά πως γίνεται να σου λέει κάποιος ποια μουσική θα σε εκφράζει και ποια όχι; Και ποια πρέπει να απολαμβάνεις ν’ ακούς και ποια όχι; Και σε ποιους ρυθμούς θα λικνιστείς και σε ποιούς όχι; Ε αρκετά ως εδώ.

Giphy Embed

Γιατί να σταματήσεις να βγαίνεις με κάποιον που δε σέβεται τη μουσική που ακούς; Μα γιατί πολύ απλά δε σε καταλαβαίνει. Και, κυρίως, κάποιος που θέλει να σε κάνει να νιώσεις άσχημα/τύψεις κι ενοχές/ν’ ανοίξει η γη να σε καταπιεί επειδή ακούς ένα συγκεκριμένο είδος, δε θα μπορέσειποτέ να σεβαστεί ούτε άλλες, βαθύτερες ανάγκες και πιο σημαντικές επιλογές. Κι όπως υποτιμάει το γούστο σου στη μουσική, είναι εξίσου πανέτοιμος να υποτιμήσει την καριέρα, τις σπουδές, τον κύκλο σου, τα χόμπι σου κι εσένα ολάκερη με λίγα λόγια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: y-olo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων