• Αναζήτηση

ΖΩΔΙΑ | Αυτά είναι τα ζευγάρια που ΔΕΝ χωρίζουν ποτέ…

Μιλάμε για μεγάλους έρωτες, για ανθρώπους που αναγνωρίζουν στο ταίρι τους το άλλο τους μισό! Και αν βρεθούν – που θα βρεθούν, γιατί είναι γραφτό τους – τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει!

Ο Κριός, Δεν Χωρίζει με τον Δίδυμο!
Κανονικά, αυτό είναι από τα πράγματα που δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς. Και όμως. Ο Δίδυμος, που πάντα θέλει την ανανέωση για να μπορέσει να μείνει σε μια σχέση, βρίσκει όλα τα πρόσωπα της αγάπης, του έρωτα και του σεξ, στον ορμητικό Κριό! Το πάθος του Κριού από την άλλη, παρ’ όλο που κανονικά ζηλεύει πολύ, ανανεώνεται συνέχεια δίπλα στον Δίδυμο, που ξέρει καλά να παίζει και να μην αφήνει την φλόγα να σβήσει. Οι δυο τους λατρεύονται για πάντα, και ο έρωτάς τους γίνεται και ένα τρομερό ελιξίριο νεότητας, που τους κρατάει πάντα με σχεδόν παιδική εμφάνιση!

Ο Ταύρος Δεν Χωρίζει με τον Καρκίνο!
Είναι πολύ βαθιά ερωτικά ζώδια και τα δύο. Και έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη την ερωτική αφοσίωση. Οι δυο τους, ζουν τον μεγάλο έρωτα, μακριά από τα μάτια όλων. Αν βρεθούν, δεν ζουν παρά ο ένας για τον άλλον. Ο Καρκίνος μπορεί να απολαύσει τον έρωτα σε επίπεδα τρομερά με τον Ταύρο. Και αυτό, γιατί καθώς είναι και τα δύο πιστά ζώδια, γίνονται ο καλύτερος εαυτός τους μέσα σε αυτήν την σχέση! Και δεν μπορούν να χωρίσουν ποτέ. Ούτε μαλώνουν, λίγο καιρό μετά που γνωρίζονται. Ο ένας βοηθάει τον άλλον σε όλα τα επίπεδα!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: oroskopos.tv

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων