• Αναζήτηση

Ο Μικ Τζάγκερ, 74 ετών, γέμισε το μεγαλύτερο γήπεδο της Ευρώπης! (photos)

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, το βράδυ, οι γερόλυκοι Rolling Stones γέμισαν ασφυκτικά το μεγαλύτερο γήπεδο που κατασκευάστηκε στην πόλη Ναντέρ της Γαλλίας και το οποίο θα φιλοξενεί στο εξής την ομάδα ράγκμπι Racing 92. Είναι το μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο της Ευρώπης.

Ο Μικ Τζάγκερ, σε απίστευτη φόρμα, και το γκρουπ των αιώνιων ροκάδων εγκαινίασαν ουσιαστικά το γήπεδο με ένα υπερθέαμα που μόνο οι Rolling Stones μπορούν να προσφέρουν. Oι Mick Jagger, Keith Rchards, Charlie Watts και Ron Wood, που κάνουν όλοι μαζί 293 χρόνια, είχαν γεμίσει πρόσφατα γήπεδο στην Αβάνα της Κούβας με 500.000 άτομα.


«Καλωσήρθατε την U Arena της Ναντέρ. Είμαστε όλοι παρθένοι εδώ. Ελπίζω οι τουαλέτες να λειτουργούν» είπε στα γαλλικά ο Μικ Τζάγκερ ανοίγοντας το υπερθέαμα. Τα πρώτα τραγούδια ξεδιπλώνονται, τέσσερα τεράστια πανό στη σκηνή παίζουν βίντεο. «Πολλοί φαλακροί μεσήλικες θα ζηλεύουν αυτόν τον 74χρονο που ουρλιάζει, με πλούσια μαλλιά. Το ροκ μπορεί να σε κουφαίνει, αλλά δεν σε κάνει φαλακρό», έγραψαν τα γαλλικά ΜΜΕ, εντυπωσιασμένα από τον αιώνιο έφηβο Μικ Τζάγκερ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων