• Αναζήτηση

Eurovision 2018 | Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι της Ελλάδας

Σε πέντε υποψηφίους κατέληξαν οι αρμόδιοι της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovisionτου 2018, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία, στις 8, 10 και 12 του προσεχούς Μαΐου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η δημόσια τηλεόραση ζήτησε από τις δισκογραφικές εταιρείες τις προτάσεις τους και επιτροπή που συστάθηκε τις αξιολόγησε και κατέληξε στις πέντε, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών η ίδια, μεταξύ των απορριφθέντων ήταν και η Ελένη Φουρέιρα.

Η εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω παρουσίασε βίντεο με τους πέντε υποψηφίους, που θα τεθούν στην κρίση του κοινού στον ελληνικό τελικό ώστε να επιλεγεί ο εκπρόσωπός μας στον επικείμενο μουσικό διαγωνισμό, αλλά και οι πρώτες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί.

Οι πέντε είναι:

Γιάννα Τερζή, με το τραγούδι Το Όνειρό Μου, από την δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Duo Fina, δύο τενόροι γνωστοί στο YouTube και την εμφάνισή τους με την Πάολα στο Στην Υγεία Μας την περσινή τηλεοπτική σεζόν, με το κομμάτι Ίδιο Tempo, από την δισκογραφική Records On Top.

Τόνυ Βλάχος, που μας συστήθηκε από το The Voice και την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, με το τραγούδι Baila Jazz, από την δισκογραφική Spider Music.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: peoplegreece.com

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων