• Αναζήτηση

Ζώδια και κρύωμα | Πώς αντιδρούν, όταν αρρωσταίνουν;

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο, εξ αιτίας των απότομων αλλαγών θερμοκρασίας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου ή στις αρχές της Άνοιξης, να «κρεβατώνονται» πολλοί άνθρωποι από κρυολογήματα ή εποχική γρίπη.

Άλλοι το αποδέχονται σαν αναπόφευκτο γεγονός, άλλοι εκνευρίζονται κι άλλοι μπορεί κατά βάθος να χαίρονται… Ναι, ναι, μη σου φαίνεται περίεργο! Μεν σε κανέναν δεν αρέσει να αρρωσταίνει, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που ευχαριστιούνται να είναι κουκουλωμένοι στο κρεβατάκι τους και να τους περιποιούνται.
Για να δούμε, λοιπόν, ποια είναι η πιο συνηθισμένη αντίδραση του κάθε ζωδίου, όταν αρρωσταίνει;

Κριός

Είναι απ’ αυτούς που σιχαίνεται να αρρωσταίνει γιατί νιώθει αδύναμος. Είναι τώρα σοβαρά πράγματα αυτά, να μην μπορεί να κάνει ό, τι θέλει; Βρίζει ασύστολα, παίρνει όσα αντιπυρετικά υπάρχουν διαθέσιμα και μόλις του πέσει ο πυρετός, σηκώνεται κατευθείαν από το κρεβάτι. Αποτέλεσμα: σύντομα ταβλιάζεται ξανά κι εκεί που ήταν να γίνει καλά σε 3 μέρες, του κρατά μια βδομάδα.

Ταύρος

Όταν είναι άρρωστος, έχει μια καλή δικαιολογία να κάτσει στο κρεβατάκι του και να μην κάνει τίποτα, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. Το μόνο του πρόβλημα είναι τα φαγητά των ασθενών: Μα φιδές; Σούπες; Πώς θα τον κρατήσουν αυτά τα νεροπλύματα; Κάτι πιο «πιασάρικο» να ‘ρθει να καρδαμώσει; Τόσο κακό κάνει μια μακαρονάδα βρε παιδιά!

Δίδυμοι

Οι αντιδράσεις του Διδύμου είναι σαν αυτές του Κριού, μόνο που αυτός δεν περιμένει καν να επιδράσουν τα αντιπυρετικά, πριν αρχίσει τις βόλτες… Με τα χίλια ζόρια κάθεται στο κρεβάτι, σηκώνεται κάνει ένα γύρο του σπιτιού, ζαλίζεται και ξανακάθεται. Στο μεσοδιάστημα έχει πάρει και δυο-τρία τηλέφωνα για να ενημερώσει για την κατάστασή του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Ροή Ειδήσεων